Infoaamu: Ajankohtaista data- ja tekoälysääntelystä

jmb,mb

EU:n datasäädös (Data Act) tuli voimaan 11.1.2024. Suurinta osaa säädöksestä sovelletaan 12.9.2025 alkaen ja 12.9.2027 tulee yritysten täyttää kaikki Data Actin velvoitteet.
Webinaarissa käydään läpi Data Actin pääkohdat ja se, kuinka organisaatioiden kannattaa valmistautua datasäädöksen soveltamiseen siirtymäkaudella. Käsittelemme myös sitä, mitä vaikutuksia Data Actilla on datan haltijoille, laitevalmistajille ja pilvipalvelun tarjoajille, sekä mitä mahdollisuuksia käyttäjällä tai datan vastaanottajalla on hyödyntää esim. laitevalmistajan tuottamaa dataa.

Esityksen lopussa käydään lyhyesti läpi tekoälyasetuksen (AI Act) pääkohtia sekä valmistelun tämänhetkistä vaihetta ja sitä, mitä organisaatio voi tehdä tekoälyasetukseen varautumiseksi.


Tilaisuuden aikataulu:

8.50 Teams -yhteys avataan. Nappaa aamukahvi mukaan ja tervetuloa linjoille.

9.00 Infoaamu alkaa

​​​10.00 Infoaamu päättyy

25.04.2024 09:00 - 10:00

Tule kuuntelemaan ajankohtaisista data- ja tekoälysääntelyyn liittyvistä asioista.

 

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Teams-etäyhteydellä

Infoaamun asiantuntijat:

​​​​​​Juuso Tuppurainen

Asianajaja, osakas
​​​​​​Asianajotoimisto Pro Juridica Oy

Juusolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista liikejuridiikan tehtävistä. Hän on erikoistunut teknologiajuridiikkaan ja immateriaali-oikeuksiin, kotimaiseen ja kansainväliseen sopimusjuridiikkaan, yhtiöoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin. Hänen asiakkainaan on niin pörssiyhtiöitä kuin start-up yrityksiäkin, joista monia hän on avustanut yrityksen alkutaipaleelta kansainvälistymiseen ja mahdollisiin yritysjärjestelyihin asti. Keskeinen osa Juuson asiakkaista toimii teollisuus-, teknologia-, ICT- tai energia-alalla.

Aino-Kaisu Renko

Asianajaja, osakas
Asianajotoimisto Pro Juridica Oy

Aino-Kaisu on monipuolinen liikejuridiikan ammattilainen, joka on erikoistunut tietosuojaan, yrityskauppoihin, teknologiajuridiikkaan ja kaupallisiin sopimuksiin. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus alalta. Aino-Kaisu neuvoo asiakkaita yrityskauppa-, sopimus-, työoikeus-, konfliktinhallinta- ja muissa liiketoimintaan liittyvissä juridisissa asioissa ja luennoi mielellään oman alansa aiheista. Hän on myös sertifioitu tietosuoja-asiantuntija (CIPP/E) ja hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ).

liughg

Sekä Juuso että Aino-Kaisu ovat kokeneita kouluttajia ja ovat saaneet positiivista palautetta selkeästä ja käytännönläheisestä tavastaan esittää asioita.


Ilmoittautuminen:

Infoaamu on maksuton.

Ilmoittauduthan ti 23.4. mennessä.
​​​​​​​Lähetämme tilaisuuteen ilmoittautuneille Teams-linkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

--


Yhteistyössä: