Keski-Suomen kauppakamari on vuonna 1930 perustettu elinkeinoelämän järjestö, joka edistää alueen ja yritysten menestystä ja kasvua. Verkostomme koostuu eri alojen eri kokoisista yrityksistä ja julkisyhteisöistä. Tarjoamme monipuolisia palveluita menestyksekkääseen liiketoimintaan. Toimimme Keski-Suomen yritysten äänitorvena yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Jäsenyys

Kauppakamarin jäsenyys kannattaa. Sen kannattelevana voimana on jäsenistä muodostuva verkosto, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Liity Keski-Suomen kehittämisen verkostoon. Jäsenenä saat mm. vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia, koulutuksia, ajankohtaistietoa, ulkomaankaupan asiakirjoja ja neuvontaa.

Lue lisää

Koulutukset

Koulutuksissamme käy vuosittain satoja eri alojen ammattilaisia. Teemoina ovat mm. johtaminen, talous, myynti ja kansainvälistyminen. Koulutuksemme on tutkitusti laadukasta.


Lue lisää


​​​​​​​Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-hallituskoulutukset

HHJ:n järjestämä hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla HHJ-hallituskoulutusten avulla tuetaan pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille että sitä harkitseville ja auttavat yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.


HHJ-kurssit keväällä 2023

Keväällä 2023 Jyväskylässä järjestetään kaksi HHJ-kurssia, HHJ-puheenjohtajakurssi sekä HHJ Hallitus ja talous -teemakoulutus. Kurssit toteutetaan livenä, mutta etäosallistuminen on myös mahdollista.
​​​​​​​

Tutustu lisää ja varaa oma paikkasi

Kauppakamareiden eduskuntavaaliteesit – Suomi takaisin pohjoismaiseksi hyvinvointivaltioksi

-

Keskuskauppakamari ja yhteensä 19 alueellista kauppakamaria eri puolilta Suomea ovat julkaisseet yhteiset eduskuntavaalitavoitteensa ”Tulevaisuuden ratkaisut”. Kauppakamarit muun muassa lisäisivät osaamisperusteista maahanmuuttoa merkittävästi nykyisestä, keventäisivät ansiotuloverotusta kaikissa tuloluokissa, mahdollistaisivat paikallisen sopimisen kaikissa yrityksissä ja nostaisivat liikenneinfran rahoituksen tasoa.Lue lisääKamari-Podcast

-

Kiinnostavia keskusteluja, ajankohtaisia aiheita, innostavia tarinoita ja vastauksia päivänpolttaviin kysymyksiin - kuuntele Kamari-Podcast!

​​​​​​​Vieraina ovat mm. Jarno Limnéll, Joni Kettunen, Kari Liuska, Tuomo Kantola, Pasi Koivisto, Janne Poranen, Lennu Keinänen, Seppo Sneck, Timo Aro, Pekka Hokkanen, Timur Kärki ja Vilja Laaksonen.


Kuuntele Spotifyssa
Vaikuttaminen ja valiokunnat

Keski-Suomen kauppakamarissa tapahtuva vaikuttamistyö pohjautuu vuosittaiseen vaikuttamissuunnitelmaan sekä valiokuntatyöskentelyyn

Projektit

Kasvutahto-mentorointiohjelma, YmpyräKS, CYBERDI ja muut maakunnan kehittämisen keinot

Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari vahvistaa ja myöntää ulkomaankaupan asiakirjoja sekä
tarjoaa niihin liittyvää neuvontaa

Koulutukset

Keski-Suomen kauppakamari järjestää vuodessa noin 50 ajankohtaista talouden, johtamisen, markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja kansainvälistymisen koulutusta

Verkostot

Keski-Suomen kauppakamarin maksuttomissa tapahtumissa pääset laajentamaan kontaktiverkostoasi sekä kuulemaan maakuntaa koskettavista ajankohtaisista aiheista

Julkaisut ja tiedottaminen

Kauppakamari välittää jäsenilleen ajankohtaista yritystietoa erilaisten kanavien kautta

Laki- ja veroneuvonta

Keski-Suomen kauppakamarin jäsenet voivat hyödyntää maksutonta neuvontaa laki- ja talousasioissa

Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kauppakamari huolehtii, että alueellisten yritysten kansainvälistymismahdollisuudet ovat kunnossa sekä tarjoaa Kauppakamari Loungen kansainvälisen verkoston ja osaamisen yritysten käyttöön

Vaikuta ja verkostoidu

Näin tekevät Keski-Suomen kauppakamarin yli 800 jäsentä. Löydä kauppakamarin verkostosta uusia kumppaneita ja asiakkaita.

Katso kaikki jäsenet