Näin tulkitset ja analysoit talouden tunnuslukuja

Tilinpäätöksen rakenne ja käsitteet

• Tuloslaskelman ja taseen syvin olemus ja piiloviestit
  • Tuloslaskelman ja taseen heikkoudet, mitä tilinpäätös ei kerro

Talouslukujen analysointi tunnuslukujen valossa

• Tunnuslukujen hyödyntäminen päätöksenteossa
  • Yleisimpien tunnuslukujen huudot ja kuiskaukset
  • Yrityksen arvonmääritys

​​​​​​​Esimerkkiyrityksen analysointia

​​​​​​​​​​​​​​

Kenelle?

Koulutus on suunnattu taloushallinnon, esihenkilötyön, johtoryhmätyöskentelyn ja osto- tai myyntitoimintojen parissa työskenteleville sekä yrittäjille.

16.09.2022 09:00 - 15:00

Koulutuksessa tarkastellaan käytännönläheisesti ja konkreettisesti talouslukuja ja niiden hyödyntämismahdollisuuksia organisaatioiden erilaisissa päätöksentekotilanteissa.

KoulutuksetTalous

Finlandia Hotelli Alba, Jyväskylä / Teams-etäyhteys mahdollinen

Päivän aikataulu

8.45 Aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

11.45 Lounastauko

12.30 Koulutus jatkuu

​​​​​​​15.00 Koulutus päättyy​​​​​​​​​​​​​​

Kouluttaja

Risto Walden
Veroasiantuntija, kauppat.lis.
​​​​​​​Bilanssi Oy

Risto on verotuksen ja laskentatoimen asiantuntija Bilanssi Oy:ssä. Hänellä on pitkä kokemus kirjanpidon ja verotuksen alalta niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Omistajan ja yrityksen taloudellisen kokonaisuuden suunnittelu on Riston ydinosaamista. Yrityskauppa ja -järjestelyt, sukupolvenvaihdokset, avainhenkilöiden sitouttaminen ja arvonmääritykset ovat Riston arkea.

Risto on kirjoittanut lukuisia asiantuntijateoksia sekä kouluttaa laajasti. Hän on aiemmin työskennellyt Helsingin kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksella ja verohallinnossa verotarkastustehtävissä. Risto on vuonna 2003 valittu Helsingin kauppakorkeakoulun Vuoden Opettajaksi.

Palautteita koulutuksesta

• "Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen esitys, pitää mielen hereillä."
  • "Tosi hyvä balanssi ja taso, millä tasolla Risto esitti asiat. Käytännönläheinen!!!"
  • "Selväsanainen ja hyvin ymmärrettävä esitys, sujuva johdatus tilinpäätöksen syvällisempään ymmärtämiseen. Kokonaisuutena tehokas koulutus."
  • "Risto Walden oli innostava esiintyjä."

Hinta ja ilmoittautuminen

Jäsenetuhinta 380 €,
​​​​​​​perushinta
480​​​​​​​ €.
Hintoihin lisätään alv 24 %.

Hintaan sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilut.

Ilmoittauduthan koulutukseen to 1.9.2022 mennessä.

Mikäli tarvitset lisätietoja, otathan yhteyttä:
Tuula Rahikainen, Keski-Suomen kauppakamari
​​​​​​​puh. 050 473 1775 tai tuula.rahikainen@kskauppakamari.fi

​​​​​​​Oikeudet muutoksiin:

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Mikäli osallistujia lähitoteutukseen ei tule tarpeeksi, koulutus järjestetään kokonaan etäyhteydellä. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 oireita, (kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta) otathan yhteyttä, niin sovitaan sinun kannaltasi paras toimintamalli. Tilallesi voi tulla myös yrityksestäsi / organisaatiostasi toinen henkilö. ​​​​​​​Ilmoita muutoksista puh. 050 473 1775 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi​​​​​​​

​​​​​​​Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua maksutta 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdyissä peruutuksissa laskutamme puolet osallistumismaksusta.
  • Mikäli osallistuminen perutaan vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun.

• Jos jätät saapumatta paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun.
  • Mikäli olet estynyt tulemaan koulutukseen, tilallesi voi tulla yrityksestäsi / organisaatiostasi toinen henkilö. Muutoksista on hyvä ilmoittaa puh. 050 473 1775 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi