Peltitynnyreistä tienhoidon markkinajohtajaksi

Arctic Machine Oy on suomalaiseen laatuun panostava perheyhtiö, joka on perustamisvuotensa 1981 jälkeen kasvanut nopeasti kansainvälisesti toimivaksi menestyjäksi. Tällä hetkellä maailmallakin tunnetun yrityksen valmistamat laitteet hoitavat teitä yli 12 maassa, ja yritys on kotimaassa alansa markkinajohtaja.

ARCTIC MACHINE OY:N INNOVAATIORIKAS HISTORIA ulottuu vuoteen 1949 asti. Kun teitä piti lumisessa Suomessa saada auki, ensimmäiset lumiaurat taottiin peltitynnyreistä. Nykyään yritys on Euroopan ainoa valmistaja, joka voi varustella tienhoitoauton ympärivuotiseen käyttöön täysin omilla tuotteillaan. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan sekä tiedonkeruun laitteiden toiminnasta. Arctic Machinen kantava ajatus on kokonaisratkaisun tarjoaminen asiakkaille, alkutuotannosta loppuseurantaan asti. Rohkeat päätökset ja kauaskatseinen toiminta kansainvälistymisen saralla ovat ohjanneet yrityksen kasvuun.

– Meillä on aina ollut rohkeutta ottaa riskejä ja kyky uudistua, mikä pohjautuu osaavaan henkilöstöön ja jatkuvasti kasvavaan tietotaitoon, toimitusjohtaja Juha Jääskelä kertoo.

SUOMALAISEEN tapaan Arctic Machine ei röyhistele rintaansa, vaikka syytä olisi. Jyväskylästä maailmalle ponnistaneen yrityksen menestystekijöitä ovat itse kehitetyt, perinpohjaisesti testatut ja täysin kotimaiset tuotteet.

Arctic Machine on aina ollut tienhoidossa edellä muita. Tienhoidon johtotähti on myös kärkipäässä ottamassa käyttöönsä uusia innovaatioita, kuten IoT-tekniikkaa, mikä pidentää koko toiminnan arvoketjua ja avaa uusia markkinamahdollisuuksia.

YRITYKSEN PITKÄ HISTORIA, luotettavuus ja vakaus saavat asiakkaat palaamaan kerta toisensa jälkeen suomalaisen laadun ja keskisuomalaisten innovaatioiden pariin, joita Arctic Machine osaltaan vie ympäri maailmaa.


020 779 1500 am@arcticmachine.com

Perustettu: 1981

Ala: Tienhoito ja -puhdistuslaitteiden valmistus

www.arcticmachine.com