Evogenom Oy sai merkittävän rahoituksen

Jyväskyläläinen kuluttajille suunnattuja laajoja geenitestejä tuottava Evogenom Oy on saanut merkittävän rahoituksen. Rahoituskierrokseen osallistuivat Trind VC sekä joukko muita rahoittajia, jotka uskovat vahvasti Evogenom Oy:n potentiaaliin ja tulevaisuuden kasvuun.

Trind VC on pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy kuluttajalähtöisiin kasvuyrityksiin. Yhtiön sijoitusstrategia perustuu vahvasti dataan ja he pyrkivät auttamaan yrityksiä kasvamaan pitkällä aikavälillä.

Evogenom Oy:n toimitusjohtaja Hannu Tolvanen kommentoi tyytyväisenä: “Tämä rahoitus antaa meille voimia myyntiin ja kansainvälistymiseen. Olemme innoissamme tulevaisuuden mahdollisuuksista ja siitä, että voimme tarjota palveluitamme yhä laajemmin asiakkaillemme. Rahoituksen avulla voimme kehittää tuotekehitystämme ja vahvistaa asemaamme markkinoilla.”

Evogenom Oy on tunnettu innovatiivisista geenitesteistään, jotka tarjoavat kuluttajille arvokasta tietoa hyvinvointiin, palautumiseen, uneen, liikuntaan, ravintoon sekä lääkkeisiin liittyen. Yrityksen ainutlaatuisuus piilee sen kyvyssä yhdistää tieteellinen tarkkuus ja käyttäjäystävällisyys, mikä tekee geenitesteistä helposti saatavilla olevia ja ymmärrettäviä kaikille.

Geenitestien markkina on valtavassa kasvussa, ja Evogenom Oy on valmis hyödyntämään tämän kasvun tarjoamat mahdollisuudet. Yhä useammat kuluttajat ovat kiinnostuneita hyvinvoinnistaan ja luotettavien helppokäyttöisten välineiden tarve on tiedostettu.

Evogenom Oy:n hallitus nimitti toukokuussa 2024 uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi Docuen toimitusjohtajana toimivan ja mm. Admicom Oyj:n entisenä toimitusjohtajana tunnetun Antti Sepän.

Hallituksen puheenjohtaja Antti Seppä kommentoi: “Kiinnostukseni ihmisen fysiikkaan sai ensin tutustumaan Evogenomiin, jossa tunnistin nopeasti kansainvälisen skaalautumispotentiaalin. Kuultuani sijoituskierroksesta ja Trind VC:n mukaan tulosta oli helppo päätös lähteä matkaan mukaan hallitus-roolissa.”