Skandino® EcoDesign voitti Tuottava Idea -kilpailun aluetason innovaatiosarjan

Suomalainen Skandino Oy on saavuttanut merkittävän tunnustuksen Tuottava Idea -kilpailussa, kun sen Skandino® EcoDesign -tuotesarja voitti kilpailun aluetason innovaatiosarjan. Kilpailussa haetaan uusia, enintään kolme vuotta vanhoja innovaatioita, ja Skandino onnistui vakuuttamaan tuomariston kestävään kehitykseen perustuvalla tuotesarjallaan.

Skandino® EcoDesign on uusiutuvista raaka-aineista, puusta ja sokeriruo'osta, Suomessa valmistettu ekologinen lasten design-astiasarja. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä puhe- ja toimintaterapeuttien kanssa, ja astiat tukevat lapsen itsenäistä syömistä sekä ovat turvallisia, testattuja ja kestäviä.

Aluetason voitto tarkoittaa, että Skandino® EcoDesign -tuotesarja etenee seuraavaksi Tuottava Idea -kilpailun valtakunnalliselle tasolle, jossa se kilpailee koko kilpailun voitosta. Aikaisempia Tuottava Idea -kilpailun voittajia ovat mm. Oura, Naava ja Ponsse.

Skandino perustettiin tuomaan markkinoille lapsille suunnattuja, ekologisia ja kauniita astioita, jotka tukevat kestävää kehitystä ja lasten ruokailutaitojen kehittymistä turvallisesti. Tuotesarja onkin herättänyt lyhyessä ajassa paljon kiinnostusta erityisesti lapsiperheiden sekä kestävän kehityksen puolestapuhujien keskuudessa ja Skandinoja myydään jo 12 maassa.

”Alueellinen voitto Tuottava Idea -kilpailussa on meille suuri kunnia. Se vahvistaa uskoamme siihen, että kestävään kehitykseen pohjautuva innovaatiomme on oikealla tiellä," toteaa Skandinon perustaja Emmi Lemmetty.

"Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota perheille turvallisia, käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan lapsen kehitystä."

Kilpailun valtakunnalliset voittajat julkistetaan myöhemmin tänä vuonna, ja Skandino odottaa innolla mahdollisuutta kilpailla koko kilpailun voitosta.