Johtajaklubi® – avoimen keskustelun vertaisfoorumi

​​​​​​​Johtajaklubi® on kaiken kokoisten yritysten ja kaikkien toimialojen johtajille ja vastuullisille päälliköille tarkoitettu osaamista jakava luottamusverkosto. Klubin osallistujia yhdistää monipuolinen johtamistyö, joka on antoisaa mutta myös haastavaa.

​​​​​​​Klubissa johtajat pääsevät kehittämään osaamistaan yhdessä samassa asemassa olevien kollegojen kanssa. Klubilaiset sparraavat toisiaan jakamalla keskenään tietoa, kokemuksia, huolenaiheita ja onnistumisia. Kolmas kausi Johtajaklubissa® starttaa 15.5.2019, jolloin mukaan pääsee myös uusia johtajia ja päälliköitä. Ilmoittaudu siis nyt mukaan!
Johtajaklubin®  fasilitaattori Matti Hirvanen esittäytyy ja avaa mitä Johtajaklubi on.

Johtajaklubin® fasilitaattori Matti Hirvanen esittäytyy ja avaa mitä Johtajaklubi on.

hohoih

Klubitapaamiset

Keski-Suomen alueen Johtajaklubin® kolmas kausi käynnistyy 15.5.2019. Klubitapaamisia järjestetään 5 kertaa vuoden aikana noin 3 tuntia kerrallaan.

Klubikauden 2019 tapaamiset ovat:
Ke15.5.2019 klo: 14.00-17.00
Ke 21.8.2019 klo: 14.00-17.00
Ke 23.10.2019 klo 8.30-11.30, mahdollisuus jatkaa yhdessä Kasvu Open karnevaaliin.
Ke 4.12.2019 klo 14.00 – 17.00
Ke12.2.2020 klo 14.00 – 17.00

Näiden kohtaamisten teemat määrittyvät sen mukaan, mitä aiheita klubissa mukana olevat johtajat haluavat käsitellä. Tarkempi suunnitelma tehdään ensimmäisellä kerralla ja se jalostuu toiveiden mukaan matkan aikana. Tapaamisissa on aina mukana ammattifasilitaattori, jonka tehtävänä on ohjata ja innostaa keskusteluja. Klubissa työskennellään ja opitaan yhdessä. Teemoja käsitellään koko ryhmän viisautta ja eri menetelmiä hyödyntäen, käytännönläheisesti. Oivallukset syntyvät ryhmässä. Johtajaklubissa verkostoidut tehokkaasti ja saat konkreettista tukea työhösi!

15.05.2019 14:00 - 17:00

Kolmas kausi Keski-Suomen Johtajaklubissa® starttaa keskiviikkona 15.5.2019.

Tervetuloa mukaan johtajien ja päälliköiden vertaisverkostoon.

KoulutuksetJohtaminen

Ilmoitetaan kunkin klubitapaamisen kutsussa
Jyväskylä

Valtakunnallinen johtajien verkosto

Klubiverkostoja kokoontuu eri kauppakamarialueilla ja klubilaisille järjestetään myös mm. yritysvierailuja, joihin kaikki klubilaiset ovat tervetulleita. Klubilaiset kutsutaan myös valtakunnalliseen LinkedInin suljettuun keskustelufoorumiin, jossa on helppo täydentää ja jatkojalostaa tapaamisissa virinneitä keskusteluja, jakaa informaatiota tai vaikkapa kysyä muilta neuvoja. ​

10 syytä liittyä Johtajaklubiin:

1. Luot uudenlaisen luottamusverkoston
2. Kehität johtamistaitojasi
3. Opit toisten kokemuksista ja vältät muiden virheet
4. Saat hyödyllisiä vinkkejä miten toimia eri tilanteissa
5. Näet asiat uusista näkökulmista
6. Tarjoat kehittymisen mahdollisuuden myös muille
7. Kuulet asiantuntijoiden puheenvuoroja
8. Kuulut LinkedInin suljettuun keskusteluryhmään
9. Saat kaupan päälle laadukkaan koulutuspäivän (arvo noin 300 €)
10. Saat Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden

Juuri päättyneessä Johtajaklubissa mukana ollut Dextili Oy:n toimitusjohtaja Miia Pasanen kertoo omia kokemuksia Johtajaklubista.

Näitä asioita Johtajaklubissa mukana olleet pitivät parhaimpana:

• uusia ihmisiä ja paikkoja, joita ei muuten tapaisi/kokisi
  • keskustelut ja haasteet todellisesta elämästä, jotka monesti samoja itselläkin​​​​​​​
  • aikaa yhdessä pohtia asioita ja ratkaisuja – yhdessä sovitun agendan puitteissa – hyvä dialogi
  • toimialat ylittävät näkemykset​​​​​​​
  • johtamisen päätöksenteko tarvitsee tilaa aivoille ja tämä on tarjonnut sitä
  • joskus saa vaan itsekin nauttia ja tulla vaan paikalle – ei tarvitse itse järjestää mitään

dvdvdvdv

Tulosta ​​​​​​​Johtajaklubi® esite>>

​​​​​​​Johtajaklubin vuosimaksu (2019-2020)​​​​​​​
Klubi on kestotilaus, joka jatkuu aina 12 kuukauden jaksoissa.
Johtajaklubin vuosimaksu on kauppakamarin jäsenille 1 290 € + alv/12 kk (normaalihinta 1 590 € + alv / 12 kk).​​​​​​​

Vuosimaksu kattaa mm.:

• verkostoituminen ja tapaamisten sisältö

• ammattifasilitaattori ohjaamassa keskustelun kulkua ja tuomassa uusia ajatuksia

• jokainen tapaaminen pidetään erilaisissa inspiroivissa ympäristöissä

• tapaamisten tilat ja tarjoilun

• LinkedInin johtajaverkoston

• digitaalisen työskentelyalustan

• sparrausparin

• laadukkaan kauppakamarin koulutuspäivän, arvo noin 360 €

• ​​​​​​​kauppakamarin Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden, arvo noin 260 €

• mahdollisia yritysvierailuja klubissa mukana oleviin yrityksiin, myös sinä voit kutsua johtajaverkoston tutustumaan yritykseesi

• mahdolliset uudet asiakkuudet, joita edellisessä klubissakin syntyi, ovat yksi parhaita vastineita osallistumismaksulle

sxxksjxkax

sxsoxkas

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua maksutta 7 päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme -50 % osallistumismaksusta.
  • Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 2 päivää ennen tilaisuutta laskutamme koko osallistumismaksun.
  • Jos henkilö jättää saapumatta paikalle laskutamme koko osallistumismaksun.