Johtajaklubi® – avoimen keskustelun vertaisfoorumi

​​​​​​​Johtajaklubi® on kaiken kokoisten yritysten ja kaikkien toimialojen johtajille ja vastuullisille päälliköille tarkoitettu osaamista jakava luottamusverkosto. Klubin osallistujia yhdistää monipuolinen johtamistyö, joka on antoisaa mutta myös haastavaa.

​​​​​​​Klubissa johtajat pääsevät kehittämään osaamistaan yhdessä samassa asemassa olevien kollegojen kanssa. Klubilaiset sparraavat toisiaan jakamalla keskenään tietoa, kokemuksia, huolenaiheita ja onnistumisia.
Johtajaklubin®  fasilitaattori Matti Hirvanen esittäytyy ja avaa mitä Johtajaklubi on.

Johtajaklubin® fasilitaattori Matti Hirvanen esittäytyy ja avaa mitä Johtajaklubi on.

Klubitapaamiset

Keski-Suomen alueen Johtajaklubin® kolmas kausi on käynnissä. Klubitapaamisia järjestetään 5 kertaa vuoden aikana noin 3 tuntia kerrallaan.

Klubikauden 2019 seuraavat tapaamiset ovat:
Ke 21.8.2019 klo: 14.00-17.00
Ke 23.10.2019 klo 8.30-11.30, mahdollisuus jatkaa yhdessä Kasvu Open karnevaaliin.
Ke 4.12.2019 klo 14.00 – 17.00
Ke12.2.2020 klo 14.00 – 17.00

Kohtaamisten teemat määrittyvät sen mukaan, mitä aiheita klubissa mukana olevat johtajat haluavat käsitellä. Tarkempi suunnitelma tehdään aloitus kerralla ja se jalostuu toiveiden mukaan matkan aikana. Tapaamisissa on aina mukana ammattifasilitaattori, jonka tehtävänä on ohjata ja innostaa keskusteluja. Klubissa työskennellään ja opitaan yhdessä. Teemoja käsitellään koko ryhmän viisautta ja eri menetelmiä hyödyntäen, käytännönläheisesti. Oivallukset syntyvät ryhmässä. Johtajaklubissa verkostoidut tehokkaasti ja saat konkreettista tukea työhösi!

hohoih

Valtakunnallinen johtajien verkosto

Klubiverkostoja kokoontuu eri kauppakamarialueilla ja klubilaisille järjestetään myös mm. yritysvierailuja, joihin kaikki klubilaiset ovat tervetulleita. Klubilaiset kutsutaan myös valtakunnalliseen suljettuun Facebook-ryhmään. Ryhmässä voi hakea neuvoja, vinkkejä tai kumppanuuksia eli saat helposti yhteyden muihin verkoston jäseniin. Ryhmän avulla voit hyödyntää klubijäsenten koko suomen verkostoa!

10 syytä liittyä Johtajaklubiin:

1. Luot uudenlaisen luottamusverkoston
2. Kehität johtamistaitojasi
3. Opit toisten kokemuksista ja vältät muiden virheet
4. Saat hyödyllisiä vinkkejä miten toimia eri tilanteissa
5. Näet asiat uusista näkökulmista
6. Tarjoat kehittymisen mahdollisuuden myös muille
7. Kuulet asiantuntijoiden puheenvuoroja
8. Kuulut Facebook -suljettuun klubiverkostonryhmään
9. Saat kaupan päälle laadukkaan koulutuspäivän (arvo noin 360 €)
10. Saat Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden (arvo noin 260 €)

Johtajaklubissa mukana ollut Dextili Oy:n toimitusjohtaja Miia Pasanen kertoo omia kokemuksia Johtajaklubista.

Näitä asioita Johtajaklubissa mukana olleet ovat pitäneet parhaimpana:

• uusia ihmisiä ja paikkoja, joita ei muuten tapaisi/kokisi
  • keskustelut ja haasteet todellisesta elämästä, jotka monesti samoja itselläkin​​​​​​​
  • aikaa yhdessä pohtia asioita ja ratkaisuja – yhdessä sovitun agendan puitteissa – hyvä dialogi
  • toimialat ylittävät näkemykset​​​​​​​
  • johtamisen päätöksenteko tarvitsee tilaa aivoille ja tämä on tarjonnut sitä
  • joskus saa vaan itsekin nauttia ja tulla vaan paikalle – ei tarvitse itse järjestää mitään

dvdvdvdv

​​​​​​​Johtajaklubin vuosimaksu:

​​​​​​​Klubi on kestotilaus, joka jatkuu aina 12 kuukauden jaksoissa.
Johtajaklubin vuosimaksu on kauppakamarin jäsenille 1 290 € + alv/12 kk (normaalihinta 1 590 € + alv / 12 kk).​​​​​​​

​​​​​​​Vuosimaksu kattaa mm.:

• verkostoituminen ja tapaamisten sisältö

• ammattifasilitaattori ohjaamassa keskustelun kulkua ja tuomassa uusia ajatuksia

• jokainen tapaaminen pidetään erilaisissa inspiroivissa ympäristöissä

• tapaamisten tilat ja tarjoilun

• Facebook klubiverkoston suljetturyhmä

• digitaalisen työskentelyalustan

• sparraustiimin

• laadukkaan kauppakamarin koulutuspäivän, arvo 360 €

• ​​​​​​​kauppakamarin Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden,
    ​​​​​​​arvo 260 €

• mahdollisia yritysvierailuja klubissa mukana oleviin yrityksiin, myös sinä voit kutsua johtajaverkoston tutustumaan yritykseesi

• mahdolliset uudet asiakkuudet, joita edellisessä klubissakin syntyi, ovat yksi parhaita vastineita osallistumismaksulle

​​​​​​​Voisiko johtajaverkosto olla myös sinulle hyödyllinen?

Ota yhteyttä: Merja Honkanen, merja.honkanen@kskauppakamari.fi, puh. 050 439 3005

pakamari.fi, puh. 050 439 3005