JYP – Huippujoukkueen johtamisopit

Yritys on monella tavalla kuin joukkue, jonka menestys rakentuu tiimin rakentamisesta, valmentavasta johtamisesta ja kiinnostavan sisällön tarjoamisesta kohdeyleisölle.


Haluatko kurkistaa JYP:n verhon taakse? Mitä tarjottavaa urheilumaailmalla on johtamisen kehittämiseen? JYP-valmennuksessa urheilumaailman ammattilaiset ottavat kantaa juuri sinun haasteisiisi. Koulutuspäivissä käsitellään muun muassa rekrytointia, motivointia, palkitsemista, yksilön potentiaalin valjastamista, markkinointia ja johtajan omaa kehittymistä menestyvän joukkueen opein.

JYP-valmennus on tarkoitettu johtajille, jotka ovat rakentamassa ja kasvattamassa omaa joukkuettaan nopeasti muuttuvissa ja haastavissa tilanteissa.

Valmennuksen avulla rakennat pelikirjasi uudelle tasolle. Kauppakamarin ja JYPin tarjoama koulutus kehittää keskisuomalaista osaamista huippujoukkueen työkaluilla. Treenipäivissä pureudutaan johtamisen arkisiin ongelmiin urheiluvalmentamisesta tutuilla metodeilla. Asiantuntijoiden ja toisten osallistujien virittämä ajattelu antaa työkaluja treenata joukkueesi huippukuntoon ja kehittää yritysten yhteispeliä.

07.03.2018 12:00 - 16:00

Yritys on monella tavalla kuin joukkue, jonka menestys rakentuu tiimin rakentamisesta, valmentavasta johtamisesta ja kiinnostavan sisällön tarjoamisesta kohdeyleisölle. 

KoulutuksetJohtaminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

LähiTapiola Areena, Ravintola Hurrikaani, aitio ja JYP liigan pukukoppi
Rautpohjankatu 10 Jyväskylä, 40700

Treeniohjelma

7.3.2018 klo 12-16  Treenipäivä 4:  Johtajan identiteetti,
JYPin ​toimitusjohtaja Aku Vallenius ja JYPin kapteeni J-P Hytönen

Itsensä johtaminen on haastava laji. Menestyvä joukkue tarvitsee vahvoja tukipilareita, jotka kannattelevat myös huonoina hetkinä ja pystyvät kääntämään tilanteet voitoiksi. Johtajan rooleja on erilaisia ja niitä kaikkia tarvitaan joukkueessa ja organisaatioissa. Osaatko määritellä oman roolisi johtajana ja miten se toimii osana kokonaisuutta? Millainen on hyvä johtaja joukkueessa ja työelämässä ja miten hyvä johtaja toimii?

Treenin teemat:

  • millaisia johtajia menestyvä tiimi tarvitsee

  • kuka sinä olet johtajana

  • muuttuuko johtajan rooli joukkueen tilanteen mukaan

  • kuka on hyvä johtaja

​​​​​​​


​Katso JYPin päävalmentaja Marko Virtasen ja JYP ja Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirven video, miksi valmennukseen kannattaa tulla mukaan.


Menneet treenit:

22.11.2017 klo 12-16  Treenipäivä 1. startti: Huipputiimin rakentaminen ja ominaisuudet, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari ja JYPin myyntijohtaja Jari Lindström


Joukkue kaipaa täydennystä, mutta mille pelipaikalle ja millainen pelaaja tarvitaan? Mitkä ovat voittavan joukkueen tiimin ominaisuudet? Miten oikea henkilö löydetään ja miten urheilumaailman headhunting toimii; millaiset kanavat ovat käytössä ja miten potentiaalisista henkilöistä kerätään tietoa. Nämä asiat ovat arkipäivää menestyvälle joukkueelle ja prosessit on hiottu kuntoon pitkän ajan kuluessa. Nämä opit ja kokemukset jaossa ainutkertaisesti JYP -valmennuspäivän osallistujille.

Treenin teemat:
· voittavan tiimin ominaisuudet
· osaamisprofiilit ja puuttuvien taitojen määrittely
· rekrytointi, headhunting, scouting; kanavat ja rekrytointiprosessitJYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari avaa 1.treenikerran Huipputiimin rakentaminen ja ominaisuudet -valmennuksen sisältöä.


​18.12.2017  klo 12-16  Treenipäivä 2:
Valmentava johtaminen yritys- ja urheilumaailmassa,
coacheina JYPin päävalmentaja Marko Virtanen ja JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi


Kopissa istuu pelaajia, joista toisen tilipussi on kymmenkertainen vieruskaveriin verrattuna. Kentälle mennessä on ratkaisevan tärkeää, että jokainen pelaaja silti antaa kaikkensa joukkueelle ja motivaatio on kaikilla yhtä kova voittaa. Miten valmennat joukkueen voittamaan kerta toisensa jälkeen, nostat tasoa koko ajan ja pidät huolen jokaisen pelaajan suorituksesta ja motivaatiosta? Mitä johtajat voivat oppia huippuvalmentajilta? JYPin päävalmentajan Marko Virtasen opit jaossa vain tässä valmennuspäivässä.

Treenin teemat:
· mitä on valmentava johtaminen
· yksilö osana joukkuetta
· motivointi ja suoritustason maksimointi
· valmentajan roolit


JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi avaa Valmentava johtaminen treenikerran sisältöä. 

24.1. 2018 klo 12-16  Treenipäivä 3:
Huippujoukkueen markkinointiopit,
JYPin myyntijohtaja Jari Lindström ja JYPin markkinointijohtaja Timi Marttinen

Tunnusta väriä. Joukkueen innokkaimmat fanit ovat valmiita pukemaan joukkueen paidat päälleen ja matkustamaan joukkueen mukana pelipaikoille. He seuraavat aktiivisesti kaikkia joukkueen tekemistä myös pelien välissä. Ketkä ovat yrityksesi faneja? Millaisin keinoin heimoa rakennetaan ja miten viestinnän kautta pidetään intoa yllä. Miten vahvistetaan asiakassuhdetta ja sitoutumista eri kanavissa? Mitkä ovat huippujoukkueen onnistuneimmat kampanjat ja pahimmat mokat?

Treenin teemat:

  • profilointi ja fanit

  • innostava sisältö

  • sitoutumisen rakentaminen viestinnän keinoin

  • omien pelaajien rooli viestinnässä

​​​​​​​

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin:

Koko valmennus: Sisältää neljä puolen päivän koulutuspäivää, joista kaksi on syksyllä 2017 ja kaksi keväällä 2018. Asiantuntijoina ovat huippujoukkueen avainhenkilöt. Paketti sisältää ottelutapahtuman 24.11.2017 JYP - Jukurit kotiottelussa VIP-vieraana, lounaan jokaisen valmennuspäivän alussa sekä iltapäiväkahvit. Kokonaishinta on 1290 € + alv 24 %
Kolmen valmennuspäivän paketti: 1100 € + alv 24%. Sisältää lounaat joka valmennuspäivän alussa ja iltapäiväkahvit.

Kahden valmennuspäivän paketti: Kaksi valitsemaasi valmennuspäivää. Kahden päivän hinta on 755 € + alv 24 %.
Yksittäinen päivä: Voit myös osallistua yksittäisiin päiviin, mikäli vain joku päivistä kiinnostaa. Päivä sisältääl lounaan valmennuksen alussa ja iltapäiväkahvin. Yksittäisen päivän hinta on 390 € + alv 24 %.

LATAA VALEMNUKSEN ESITE TÄSTÄ>>


VALMENTAJINA TOIMIVAT:

Marko Virtanen, JYPin päävalmentaja

Marko Virtanen on entinen jääkiekkoilija ja JYP HT:n kapteeni. Hän pelasi koko SM-liigauransa edustaen jyväskyläläistä JYPin joukkuetta oikeana laitahyökkää- jänä. Virtanen toimii tällä hetkellä JYPin joukkueen päävalmentajana. Virtanen valmensi päävalmentajana kaudella 2010-2011 JYPin A-juniorijoukkueen Suomen mestaruuteen.

Mikael Hirvi, JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach

Mikael Hirvi on pitkän linjan tiimi- ja yritysvalmentaja. Hirvi on valmentanut yli 1000 yrittäjää ja johtajaa valmennusohjelmissa niin kotimaassa kuin ulkomailla pienistä yrityksistä globaaleihin organisaatioihin. Hirven vahvuuksiin kuuluvat tiimiorganisaatiot, oppimisen johtaminen, yrittäjyys sekä valmentava johtami- nen. Ymmärrettävät tarinat ja työkalut antavat kuulijoille idean, miten viedä uu- sia toimintamalleja käytäntöön. Näillä menetelmillä on pystytty uusiutumaan ja pienemmällä aikapanoksella on saatu parempia tuloksia aikaan. Kehitystä voi siis nopeuttaa! Valmentajan lähtökohtana on osallistujien omat arjen haasteet. Unohda siis kalvosulkeiset.

Aku Vallenius,
JYPin toimitusjohtaja

Nuoresta iästään huolimatta Aku Valleniuksella on yli 10-vuoden kokemus myyn- nistä ja sen johtamisesta. Vallenius on työskennellyt digitaalisen markkinoinnin ja data-analytiikan parissa auttaen yritysasiakkaita kehittämään uusia tapoja tavoittaa, mitata ja sitouttaa omia asiakkaitaan vuodesta 2007 lähtien. JYPin toimitusjohtajana Vallenius on toiminut kesäkuusta 2016 lähtien. Vallenius on myös sivutoiminen verkkokauppayrittäjä (maahantuonti ja jälleenmyynti). Kou- luttajana Valleniuksella on annettavaa mm. modernin myynnin- ja markkinoinnin digitalisoitumisen yhdistämisessä yrityksen strategiaan ja näkökulmaa myynnin johtamiseen niin pk-yritystasolla kuin suuressa konsernissakin.

Timi Marttinen, JYPin markkinointijohtaja

Timi Marttisen tausta on urheilumarkkinoinnissa, markkinoinnin toteuttajapalveluissa sekä yrittäjyydessä. Yhdistävänä tekijänä näille on ollut tapahtumat ja elämyksien tuottaminen. Marttinen on työskennellyt niin pienten ja suurten messutapahtumien kuin suurien urheilutapahtumien kuten Neste Rallin markkinoinnin parissa. Yrittäjyys ja yrittäjähenkisyys on imeytynyt Marttiseen jo nuorena perheyrityksen johdosta, josta hän ammentaa paljon nykyisessäkin tekemisessä. Marttisen vahvuudet ovat yrittäjähenkisyys, vahvuuksien kehitys tiimissä, avoimuus tiimi- ja organisaatiotasolla sekä nöyryys oppia päivittäin. Kouluttajana hänellä on annettavaa asiakasymmärryksen kehityksessä, asiakkaalle tuotetun merkityksen löytämisessä ja kehityksessä. Lisäksi hän pystyy kertomaan urheilumarkkinoinnin erityispiirteistä ja samankaltaisuuksista verraten liiketoimintaan kuin liiketoimintaan.

Jukka Holtari, JYPin urheilutoimenjohtaja

Jukka Holtari on JYPin urheilutoimenjohtaja ja perheenisä, lapset jo aikuisia. Koulutukseltaan Holtari on YO-Merkonomi, Reservin upseeri, JVT, HVT ja JET3. Työkokemusta Holtarilla on jääkiekkohommista yhteensä 22 vuotta Espoossa ja Jyväskylässä, sitä ennen hän on toiminut Postipankissa ja Olvi Oyj:ssa. Jääkiekkokokemusta kaukalosta ja kaukalon laidalta hänellä on kaiken kaikkiaan jo 50 vuotta, ikä kohta 56. Vahvuuksia ovat monipuolisuus ja tarkkaavaisuus. Jääkiekkoon olen tutustunut 3-4 eri näkökulmasta = Detaljit + iso kuva ovat ”hanskassa”. Kouluttajana Holtarilla on annettavana yrityksille verrokkeja sekä työkaluja erilaisiin tilanteisiin.

Jari Lindström, JYPin myyntijohtaja

Jari Lindström on toiminut 17 vuotta mainos-, myynti- ja media-alalla. Hän on toiminut radiossa juontajana, tuottajana tai toimittajana, mm. Radio Jyväskylässä ja Radio Cityssä. Lindström on suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon ja on koulutukseltaan tuottaja. Hänellä on 14 vuoden yrittäjäkokemus mm. tapahtu- matuottamisesta ja mainostoimiston johtamisesta. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on ollut jääkiekkoseura JYP:n palveluksessa myynnin ja markkinoinnin joh- totehtävissä. Lindström päivittää myös parhaillaan osaamistaan MBA-opinnoil- la ja kokeekin yrittäjyyteen liittyvät asiat omikseen. Lindströmille yrittäjyys on “ismi”: ajatusmalli ja elämäntyyli, jossa yrittäjiä sitoo yhteen energisyys, myönteisyys ja rohkeus mennä erilaisten rajojen yli.

Ilmoittaudu>>


Lisätietoja: Leena Räisänen puh. 050 555 9915

Osallistumisen peruutusehdot