Kevätkokous ja Elinkeinoelämän foorumi

Tervetuloa verkostoitumaan vuotuiseen Keski-Suomen kauppakamarin kevätkokoukseen ja Elinkeinoelämän foorumiin! Elinkeinoelämän foorumin aiheena on digitalisaatio. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset kokousasiat.

Ohjelmassa

11.30 Lounas
12.30 Keski-Suomen kauppakamarin kevätkokous
Konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, Keskisuomalainen Oyj
13.10 Kahvitauko
13.30 Elinkeinoelämän foorumi alkaa

Taloudellinen tilanne ja lähiajan riskit, ekonomisti Simo Pinomaa, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK

Uudistamalla Suomi kasvuun, toimitusjohtaja Jyri Häkämies, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK

Digitalisaatio ja tekoäly: tilannekuva ja lähitulevaisuuden suunta, johtava asiantuntija Mika Tuuliainen, Digitaalinen liiketoimintaympäristö ja innovaatiopolitiikka, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK

Muutu tai näivety –Digitaalisen asiakaskokemuksen jäljillä, Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Kirsi Hakaniemi, Keskisuomalainen Oyj

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu 27.4. mennessä. Valitse ilmoittautuessasi, osallistutko kevätkokoukseen, Elinkeinoelämän foorumiin vai molempiin.

04.05.2018 11:30 - 15:30

Tervetuloa verkostoitumaan kevätkokoukseen ja Elinkeinoelämän foorumiin, jossa teemana on digitalisaatio. Puhujina ovat mm. Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies ja Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Tapahtumat ja kokoukset

Keskisuomalainen Oyj