Tilinpäätös- ja veropäivä

Kauppakamarin veropäivässä saat jälleen tuoreimmat tiedot verotuksen ja kirjanpidon tulevista ja vireillä olevista muutoksista.

Verotuksessa muutoksia on odotettavissa muun muassa tulolähdejakoon ja sijoitusten verokohteluun. Aina ajankohtaisena aiheena päivässä on henkilökuntaetuuksiin liittyvä verotus- ja oikeuskäytäntö. Lisäksi tarkastellaan keskeisimpien korkeimman hallinto-oikeuden päätösten ja keskusverolautakunnan ennakkoratkaisujen vaikutusta verolainsäädännön tulkintaan.

Ajankohtaista kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä -osiossa käydään läpi haasteellisimpia asioita tilinpäätöksen laatijan näkökulmasta. Haasteelliseksi tilinpäätöksen laatiminen voi muodostua esimerkiksi silloin, kun yrityksen taloudellinen tilanne – kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus – on heikentynyt ja yrityksen kykyyn jatkaa toimintaa tulevaisuudessa sisältyy epävarmuustekijöitä. Lisäksi osiossa luodaan katsaus kirjanpitolautakunnan antamiin lausuntoihin ja selvitetään niiden vaikutusta tilinpäätöksen laatimiseen.

12.12.2018 08:30 - 16:00

14.00 – 14.30 Kahvi- ja teetauko
14.30 – 16.00 Ajankohtaista kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä
KTL Risto Walden, Bilanssi Oy

Kauppakamarin jäsenet 350 €. Muut 450 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

<p>Ann-Mari Kemell, Keskuskauppakamari</p>

Ann-Mari Kemell, Keskuskauppakamari

Kouluttajina Tilinpäätös- ja veropäivässä toimii
​​​​​​​Ann-Mari Kemell, johtaja, Keskuskauppakamari sekä Risto Waldén KLT, Bilanssi Oy:stä.