Vientikaupan rahoitus - kasvukiertue

Viennin rahoitus 2018-2019. Vienti kasvuun, kaupat kotiin ja saatavat turvaan

MIKSI - Vientikaupassa pärjääminen vaatii yhä osaavampaa rahoituksen ja maksutapojen hallintaa. Myyjä voi oikeilla rahoitusratkaisuilla voittaa vientikaupan. Barometri osoittaa, etteivät pk-yritykset hallitse vientikaupan tärkeitä työkaluja - rahoitusta tai suojauskeinoja.

KENELLE – Kohderyhmänä ovat suoraa vientiä harjoittavat pk- ja midcap –yritykset. Tilaisuus soveltuu myös viennin juuri aloittaneille, pienemmille vientiyrityksille. Tapahtuma on yritysedustajille maksuton, mutta edellyttää etukäteisilmoittautumista.

​​​​​​​Pienryhmätyöskentelyn mahdollistamiseksi ilmoittautuneista valitaan kuhunkin tapahtumaan 15-30 kasvuhakuista vientiyritystä. Mahdolliset muut osallistujat päätetään tapahtumakohtaisesti.

26.09.2018 08:30 - 13:00

KoulutuksetKansainvälistyminen

Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

MITÄ - Kauppakamarit ja Finnvera haluavat Vientikaupan rahoitus -kiertueella yhdessä pankkien ja luottovakuutusyhtiöiden kanssa auttaa vientiyrityksiä hallitsemaan vientikaupan rahoituksen salaisuudet. Teemoina ovat vientikaupan rahoitus ja luottotappioilta suojautuminen sekä välineet, kuten luottovakuutus, remburssit, pankkitakaukset ja vekseli.

MITEN - Tapahtumissa kerrotaan käytännönläheisesti ostajarahoituksen ja ostajariskin hallinnankeinoista ja haastetaan pk-yrityksiä sparraavaan keskusteluun viennin luottopolitiikasta. Tavoitteena on, että osallistuva pk-yritys löytää työkaluja kilpailukykynsä parantamiseen viennissä ja saa eväitä kasvun hakemiseen kansainvälistymisestä.

KUKA – Keski-Suomen tapahtuman järjestävät yhteistyössä alueellinen kauppakamari ja Finnvera sekä Osuuspankki ja Atradius luottovakuuttaja.