Kahvikiihdytys:
Mentoroinnilla menestykseen

Oletko valmis menestymään? - Tule kuulemaan kolme näkökulmaa mentorointiin!

Mentoroinnin suosio on kasvanut viime vuosina hurjasti ja nykyisin mentoroinnista puhutaan yhdessä kuljettavana matkana, joka parhaassa tapauksessa kehittää mentoroitavan lisäksi myös mentoria itseään. Mutta minkälaisessa tilanteessa mentori olisi tarpeen? Minkälaisille yrityksille tai henkilöille mentorointi sopii?
Vieraanamme on kolme mentoroinnin parissa toiminutta - valmentaja, mentori ja mentoroitava. Ketä he ovat - sen kuulet lähempänä tapahtumaa!

klo 8.15 Linjat auki ja kuppi kuumaa käteen!

klo 8.30 Let's start the show:

Asiantuntijapuheenvuorot

Jokainen kolmesta asiantuntijasta pitää oman puheenvuoron omasta osaamisalastaan.

klo 9.15 On kysymysten aika: Paneelikeskustelu
Heitä kysymyksesi chattiin tai nosta käsipystyyn puheenvuoron saamiseksi.

klo 10.00 On aika jatkaa perjantaipäivän viettoa. ​Kiitos mukana olostasi!

Ilmoittautuminen:

Kahvikiihdytys on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jotta voimme lähettää sinulle etäosallistumislinkin.

21.05.2021 08:15 - 10:00

Vuoden toisessa Kahvikiihdytyksessä syvennytään kolmeen erilaiseen tarinaan Advisory Board ja Mentorointi – teemaa liipaten. Kuinka yrityksen johtoa ylipäätään neuvotaan? Kuinka neuvonantajana toimitaan ja mitä tästä hyötyy?

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Zoom-webinaari

Järjestäjät:

Kahvikiihdytykset järjestetään yhteistyönä Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Jyväskylän Yritystehtaan, Keski-Suomen kauppakamarin ja Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.