Finnpartnership: yhteistyömahdollisuuksia yrityksille

Indonesia aikoo siirtää pääkaupunkinsa Jakartasta uuteen Nusantara-nimiseen kaupunkiin vuoteen 2024 mennessä. Maan tavoitteena on rakentaa älykäs, huipputeknologiaa hyödyntävä, vihreä metropoli, joka toimii uusiutuvalla energialla. Tämä avaa liiketoimintamahdollisuuksia myös suomalaisille yrityksille. Kurkkaa myös maksuton Matchmaking-palvelu, jonka avulla suomalaiset ja kansainväliset toimijat voivat etsiä uusia liikekumppaneita ja yhteistyömahdollisuuksia.

Indonesia aikoo siirtää pääkaupunkinsa Jakartasta uuteen Nusantara-nimiseen kaupunkiin vuoteen 2024 mennessä. Maan tavoitteena on rakentaa älykäs, huipputeknologiaa hyödyntävä, vihreä metropoli, joka toimii uusiutuvalla energialla.

Indonesian hallitus on tehostamassa yhteistyötään eri kansainvälisten järjestöjen, rahalaitosten ja hallitusten kanssa, mukaan luettuna Suomen hallitus ja Team Finland -organisaatiot. Team Finland on järjestänyt useita tilaisuuksia, joissa suomalaista teknologiaa on esitelty Indonesian hallitukselle. Nusantaran kehitys avaa liiketoimintamahdollisuuksia muun muassa koulutus-, terveydenhuolto- ja energia-alan sektoreilles.


Matchmaking-palvelu

Finnpartnershipin maksuttoman Matchmaking-palvelun avulla suomalaiset ja kansainväliset toimijat voivat etsiä uusia liikekumppaneita ja yhteistyömahdollisuuksia.
Löydät maa- ja toimialakohtaiset hankkeet: www.finnpartnership.fi/partnersearch.