Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kansainvälistymisen palveluitamme ovat mm. ulkomaankaupan asiakirjojen myöntäminen ja vahvistaminen sekä Kauppakamari Lounge ja sen puitteissa järjestettävät kansainvälistymisen koulutukset ja tilaisuudet, neuvonta, tietopalvelut ja kontaktit.

Kauppakamari huolehtii, että alueellisten yritysten kansainvälistymismahdollisuudet ovat kunnossa. Keski-Suomen kauppakamarin kansainvälistymisen palveluita ovat mm. ulkomaankaupan asiakirjojen myöntäminen ja vahvistaminen sekä Kauppakamari Loungen toiminta, joka käsittää kansainvälistymisen koulutukset ja tilaisuudet, kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan asiantuntijapalvelut ja neuvontapalveluita.

Toimimme myös aktiivisesti yhteistyössä alueen kansainvälisten toimijoiden kanssa, kuten maakunnan Team Finland -verkostossa. Konkreettisia esimerkkejä projekteista, joissa kauppakamari on mukana autamassa yrityksiä kansainvälistymisessä on Kasvu Open.

Haluatko saada kerran kuukaudessa ajankohtaista tietoa kansainvälistymisestä? Tilaa KV-uutiskirje! Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.Kauppakamari Lounge

Kauppakamari Lounge -palvelulla kansainvälinen osaaminen jaetaan kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa.
​​​​​​​

Lue lisää

Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

Kauppakamarijärjestö

​Kauppakamarijärjestö toimii kaupan esteiden poistamiseksi paitsi kansallisesti myös kansainvälisesti Euroopan unionissa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Lue lisää


Finncham

Suomalaiset kauppakamarit linkittyvät maailmalle Finncham-verkoston kautta, jonka avulla voi hakea kohdemaista neuvontaa, kontakteja ja kansainvälistymisen palveluita.