12 keskisuomalaista yritystä Kauppalehden kasvajat TOP30-listalle

Kauppalehden kasvajat Keski-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä- ja Pohjois-Savon TOP30 -listalle pääsi 12 keskisuomalaista yritystä, kerrotaan Kauppalehdessä. Alueiden ykkönen oli jyväskyläläinen BioGTS Oy, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 16,8 miljoonaa euroa ja annualisoitu kasvu 172,5 prosenttia.

Kauppalehden kasvajat -listalle yltäneet keskisuomalaiset yritykset olivat BioGTS Oy, Aidon Oy, Minspe Oy, Hippo Terapiaklinikka, Naava, RS Cars Oy, Ninjou Oy, Ficote Oy, Garantia Rakennus Oy, Firstbeat Technologies Oy, Pohjolan LVIturva Oy ja Yöpuu Yhtiö Oy.

Kauppalehden selvityksen mukaan Keski- ja Itä-Suomen yritysten kasvu on kiihtynyt edellisvuosista selvästi. Keski-Suomi on alueen veturi verrattuna Etelä- ja Pohjois-Karjalaan sekä Etelä- ja Pohjois-Savoon, sillä Keski-Suomessa yritysten mediaanikasvu on ollut 7,3 prosenttia, kun keskimäärin keskivertoyrityksen mediaanikasvu oli noin 5 prosenttia.

Listan ykkösen, jyväskyläläisen BioGTS Oy:n, liikevaihto vuonna 2017 oli 16,8 miljoonaa euroa ja annualisoitu kasvi 172,5 prosenttia. Listalla kolmanneksi sijoittuneen Aidon Oy:n liikevaihto oli huikeat 90 miljoonaa euroa ja annualisoitu kasvu 114,8 prosenttia. Viiden parhaan joukkoon ylsivät myös Minspe Oy 107,7 prosentin kasvulla ja Hippo Terapiaklinikka Oy 104,1 prosentin kasvulla.

Lue lisää 17.5. Kauppalehdestä


Etkö ole vielä Keski-Suomen kauppakamarin jäsen? Tervetuloa vaikuttavaan verkostoon!

Teemme töitä sen eteen, että Keski-Suomi on paras maakunta tehdä yritystoimintaa. Vaikutamme aktiivisesti elinkeinoelämän toimintaympäristöön, tuomme yritysten äänen kuuluviin ja ajamme yritysten ja koko maakunnan etua ja elinvoimaisuutta.

Kauppakamarin jäsenenä hyödyt jäseneduista. Pääset verkostoitumaan alueen muiden yritysten ja päättäjien kanssa, saat vaikuttamismahdollisuuksia oman yrityksesi hyväksi sekä mahdollisuuden saada uusia asiakkaita tilaisuuksissa ja näkyvyydellä kanaviemme kautta muille jäsenille. Lue lisää ja liity vaikuttavaan verkostoon!