LogiApps avasi Saksan markkinat

​Kuljetusalan toiminnanohjausjärjestelmiä kehittävä LogiApps on tehnyt sopimuksen saksalaisen kuljetusyrityksen Sommer GmbH:n kanssa. Heillä LogiApps-järjestelmä tulee laajalti käyttöön koko yrityksen toiminnanohjaukseen, jolloin järjestelmällä hallitaan kuljetustilauksia sekä hoidetaan yli 60 ajoneuvon ajojärjestely ja reittisuunnittelu. Kuljettajien toimintaa ohjataan tabletissa toimivalla mobiilisovelluksella.

”Asiakkaan saaminen Saksasta on tärkeä edistysaskel, koska siellä markkinoilla on monia hyvin edistyksellisiä ohjelmistoja ja vaatimustaso kotimaata selvästi korkeampi. Kuljetusyrityksiä on kuitenkin paljon ja ne ovat usein paljon suurempia kuin Suomessa. Pienikin osuus valtavasta markkinasta voi tuoda merkittävästi liikevaihtoa”, LogiAppsin toimitusjohtaja Panu Silvasti toteaa.

Jyväskyläläinen LogiApps työllistää neljä henkilöä, joista kolmella on tietotekniikan tohtorin koulutus. Yrityksen liikevaihto on reippaassa kasvussa ja tälle vuodelle on odotettavissa yli 300.000 euroa. LogiApps on spin-off jyväskyläläisestä erikoiskuljetusliikkeestä Silvasti Oy:stä.Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Panu Silvasti
p. 050-3003159
panu@logiapps.fi