Tarjouspyyntö: Haemme Kasvun maakunnan huipputekijöitä Ajatushautomo-konseptiin

Haemme fasilitaattoreita ja laadukkaan videon tuottajaa Keski-Suomen kauppakamarin ja Keski-Suomen Yrittäjien yhteiseen #kasvunmaakunta-ajatushautomo-konseptiin.

Ajatushautomossa järjestetään työpajapäiviä teemoitellusti eri puolilla maakuntaa tavoitteena nostaa esiin kasvun esteitä ja mahdollisuuksia koko maakunnan alueelta ja haasteista käsin. Ajatushautomon taustalla on tavoite siitä, että Keski-Suomen yritysten menestys ja verotulot halutaan turvata noususuhdanteen jälkeenkin. Keski-Suomen talous kasvaa nyt, mutta on syytä katsoa pidemmälle tulevaisuuteen. Maakunnassa on rakenteellisia haasteita väestön ikääntymiseen ja työmarkkinoiden jäykkyyteen liittyen. Myöskään kaikkia kasvun mahdollisuuksia ei ole hyödynnetty. Yrittäjät, yritysjohtajat, päättäjät sekä kehittäjät koko maakunnasta kutsutaan mukaan ajatushautomoon.

Maakuntaohjelman 2018-2021 mukaan Keski-Suomeen tavoitellaan 10 000 uutta yrityssektorin työpaikkaa, 2000 uutta yritystä, 2 miljardia euroa lisää vientituloja sekä yritysten T&K&I-menojen osuuden kasvattamista 60 prosenttiin. Ajatushautomon tavoitteena on osaltaan etsiä esteitä ja ratkaisuja näihin tavoitteisiin pääsemiseksi koko maakunnan alueelta. Keski-Suomen liitto rahoittaa ajatushautomoa AIKO-rahoituksella.

Ajatushautomopäivät suunnitellaan yhteistyössä seudun toimijoiden kanssa ja niiden teemat määrittyvät tarkemmin yhteisen suunnittelutyön tuloksena.

Mikäli haluat jättää tarjouksen, katso tarkemmat tiedot tarjouspyynnöistä oheisista liitteistä.

tarjouspyyntö_fasilitointi_ajatushautomo.pdf
tarjouspyyntö_viestintä_ajatushautomo.pdf


Kommentit