Tekesin innovaatiosetelin hakeminen keskeytetään 23.6 – 6.8.2017 väliseksi ajaksi

Tekes tiedottaa, että innovaatiosetelin hakeminen keskeytetään 23.6. – 6.8.2017 väliseksi ajaksi. Hakeminen on jälleen mahdollista 7.8.2017 alkaen. Päätöksen hyväksymisilmoitus tulee palauttaa Tekesiin 1 kuukauden kuluessa päätöskirjeen päiväyksestä. Loppuraportti tulee toimittaa Tekesiin ennen kuin palveluntarjoaja voi lähettää laskun.

Innovaatiosetelin ehtoihin ei ole tulossa muutoksia puolivuotistarkastelussa. Innovaatiosetelikokeilu jatkuu aiemmin ilmoitetun kahden vuoden sijaan vuoden 2019 loppuun saakka.

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voi hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Lue lisää innovaatiosetelistä

Lue lisää rahoituspalveluiden muutoksista

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija. Tekes palvelee suomalaisen elinkeinoelämän ja tutkimuksen uudistumista. Tekes on osa Team Finland -verkostoa. www.tekes.fi