Parempi oppia hyvin - ja tehokkaasti!

Tahti työelämässä kiristyy ja vaatimukset kasvavat. Rutiinien suorittamisesta halutaan vapauttaa aikaa tuottavaan työhön, ydintehtäviin ja asioiden eteenpäin viemiseen. Kiire ei kuitenkaan aina suo meille tilaa ottaa selvää, kuinka toimintatapoja voidaan parantaa. Usein on haastavaa irtaantua päiväksi tai kahdeksi oppimaan uutta, vaikka se olisi tarpeellista ja hyödyllistä.

Mitä jos koulutus tulisikin sinun luoksesi? Jospa saisitkin huippuasiantuntijan omalle työpisteellesi? Ja tunnissa oppisit sinulle tärkeät asiat? Osaamisen kehittäminen ja uuden oppiminen ovat murroksessa, sillä koulutus verkon yli mahdollistaa nämä kaikki.

Olemme pitäneet verkkokoulutuksia Excelistä jo yli viisi vuotta. Verkkokoulutus ei korvaa lähikoulutuksia, vaan  täydentää niitä erinomaisesti. Toisille sopii perinteisempi luokkahuoneopetus, toisille taas nämä tunnin mittaiset täsmäaiheiset verkkokoulutukset oman työpisteen ääreltä.

”Tunnin verkkokoulutus on helppo yhdistää kiireiseenkin työtilanteeseen!”

”Mahtavaa, että on tarjolla laadukasta koulutusta,
eikä tarvitse matkustaa vaan voi osallistua oman työpisteen ääreltä!”


”Reilusti hintaansa arvokkaampi ja antoisampi koulutus, paljon lisäarvoa minulle!

Verkkokoulutus on ekologinen tapa kouluttautua, kun ei tarvitse matkustaa. Tapa säästää myös aikaa, kun ei tarvitse siirtyä toiseen paikkaan kouluttautumaan. Uskomme, että verkkokoulutus tuo myös tasa-arvoisuutta, kun kaikilla on mahdollisuus hyvin kohtuullisilla kustannuksilla päästä alan asiantuntijan oppiin - sijainnista riippumatta.

Verkkokoulutuksia on ollut jo pitkään, uusi idea se ei ole, mutta haasteita siinä on edelleen. Ennakkoluulot tekniikkaan kohtaan – osaanko käyttää, mitä laitteita tarvitsen, pitääkö minun asentaa jotain – ovat usein osallistumisen esteenä. Näitä on turha murehtia, nykyajan verkkokoulutustekniikat ovat hyvin käyttäjäystävällisiä! Yleensä riittää, kun klikkaat osallistumislinkki, niin sinulle koulutus avautuu näytöllesi. Helppoa!

Toinen haaste on tullut tallennetuista verkkokoulutuksista, jotka ”katsotaan, kun ehditään”. Eihän sitä koskaan ehdi. Kuten lähikoulutuksiinkin, myös verkkokoulutuksiin tulee sitoutua. Koulutus pidetään sovittuna aikana ja osallistujat varaavat ajan kalenterista. Kun verkkokoulutus alkaa, osallistujat tulevat paikalle – virtuaalisesti. Aikasidonnaisuuden ansiosta kouluttaja on samaan aikaan paikalla kuin osallistujat, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuuden, eli osallistujat pääsevät kyselemään kouluttajalta tarkentavia kysymyksiä.

Tunnissa tulee usein paljon asiaa, joten hyvänä käytäntönä myös nauhoitamme koulutukset. Eli läpikäytyjä asioita pääsee myöhemmin kertaamaan. Tästä lisäpalvelusta on tykätty!

Lähde sinäkin rohkeasti kokeilemaan ja lisäämään osaamistasi verkon kautta! Villasukat jalkaan, kahvikuppi käteen, ota mukava asento ja opi uutta!

Sari Suominen
Toimitusjohtaja
Powen Oy

Kauppakamarin koulutuskalenterista löytyy myös tänä syksynä erilaisia verkkokoulutuksia. Katso lisää