Kasvun maakunnan ajatushautomo - Jyväskylä

KASVUN MAAKUNNAN AJATUSHAUTOMOKIERTUEEN VIIMEINEN ETAPPI ON JYVÄSKYLÄSSÄ – Tervetuloa mukaan!​​​​​​​

Miten Jyväskylässä menee 2020-luvulla? Millaista seutua haluamme rakentaa? Mitkä ovat vahvuutemme? Minkä pitää muuttua? Mihin pitää panostaa?

Tervetuloa laajalla joukolla etsimään ratkaisuja Jyväskylän alueen kasvun haasteisiin! Kutsumme mukaan yrittäjät, yritysten edustajat, virkahenkilöt, päättäjät, kehittäjät sekä järjestöt.

Iltapäivä on innostavaa ja osallistavaa työskentelyä Business Arenan johdolla.

28.11.2018 12:00 - 17:00

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Jyväskylä, paikka tarkentuu myöhemmin.

OHJELMA

Jyväskylän ajatushautomo tilaisuus on Jyväskylässä 28.11.2018 klo 12.00-17.00. Ohjelma ja paikka tarkentuu myöhemmin.

Tilaisuus on osa Keski-Suomen Yrittäjien ja Keski-Suomen kauppakamarin Kasvun maakunnan ajatushautomokiertuetta. Kiertuetta rahoittaa Keski-Suomen liitto ja päivää on mukana mahdollistamassa Äänekosken kaupunki.

ILMOITTAUTUMINEN

LISÄTIEDOT

Sanna-Mari Hynninen, sanna-mari.hynninen@yrittajat.fi, p. 050 563 7780
Merja Honkanen, merja.honkanen@kskauppakamari.fi, p. 050 439 3005

Katso video, jolla Keski-Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen sekä Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen kertovat, mikä on Kasvun maakunnan ajatushautomo ja miksi sinne kannattaa tulla mukaan.