Kauppakamarin Aamukahvit - Bisnestreffit

--

Tervetuloa Kauppakamarin Aamukahveille tutustumaan ja vaihtamaan kuulumisia kauppakamarin sekä jäsenyritystemme edustajien kanssa.

Aika: keskiviikko 2.11.2022 klo 8.30-10.30

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

--

Kauppakamari tarjoaa jäsenistölleen monenlaisia mahdollisuuksia verkostoitua ja luoda uusia kontakteja.

Syksyllä 2022 aloitamme säännölliset Kauppakamarin Aamukahvit. Aamukahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona vähän erilaisilla teemoilla.

Näillä marraskuun Aamukahveilla teemana on Bisnestreffit, joihin kuuluu olennaisesti speed dating -osio. Samalla kuulet Keski-Suomen kauppakamarin ja Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy:n ajankohtaiset kuulumiset​​​​​​​

​​​​​​​Ilmoittautuminen
Treffeille mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja osallistua voi yksi henkilö / yritys. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen tilavarauksen ja tarjoilujen vuoksi.

​​​​​​​Ota mukaan reipas mieli sekä nippu käyntikortteja ja valmistaudu kohtaamisiin!​​​​

luuy

klo 8.30 A​​​​​amukahvit ja verkostoitumista

klo 9.00 ​Kauppakamarin kuulumiset
Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen

klo 9.15 ​​​​​​​Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy

klo 9.30 Luo uusia kontakteja - speed dating​​

02.11.2022 08:30 - 10:30

Tervetuloa kaikille jäsenille järjestettäville Kauppakamarin Aamukahveille tutustumaan ja vaihtamaan kuulumisia kauppakamarin sekä jäsenyritystemme kanssa.

Bisnestreffeihin kuuluu olennaisesti speed dating -osio.

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Paikka ilmoitetaan myöhemmin