Kauppakamarin veropäivä

Veropäiväkiertue saapuu Jyväskylään 16.11.2021. Kauppakamarin perinteinen, mutta uudistettu Veropäivä tarjoilee syksyn parhaan kattauksen ajankohtaistietoutta verotuksesta liittyen kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja arvonlisäveroon. Tule hakemaan rautaisannos syksyyn ja verkostoidu samalla kollegojen kanssa!
Mikäli saapuminen Veropäivään ei onnistu – ei hätää! Striimattu Veropäivä tarjolla 14.12.2021!

Asiantuntijat ja koulutuspäivän ohjelma julkaistaan lähempänä koulutusta.

Hinta: Jäsenetuhinta 380 € + alv 24 %, hinta 480 € + alv 24 % .
Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilu.

Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita samaan koulutukseen
​​​​​​​5 – maksa 4!

​​​​​​​Ilmoittautuminen:
Ilmoittauduthan koulutukseen ma 8.11.2021 mennessä.

Mikäli tarvitset lisätietoja tai ryhmätarjouksen, otathan yhteyttä:
Tuula Rahikainen, Keski-Suomen kauppakamari
​​​​​​​puh. 050 473 1775 tai tuula.rahikainen(ät)kskauppakamari.fi

16.11.2021 09:00 - 16:00

Veropäiväkiertue saapuu Jyväskylään 16.11.2021. Kauppakamarin perinteinen, mutta uudistettu Veropäivä tarjoilee syksyn parhaan kattauksen ajankohtaistietoutta verotuksesta liittyen kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja arvonlisäveroon. Tule hakemaan rautaisannos syksyyn ja verkostoidu samalla kollegojen kanssa!

KoulutuksetTalous

Jyväskylä / etäosallistuminen mahdollinen

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Turvallinen osallistuminen tilaisuuksiimme:
Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Järjestämme tilaisuutemme vain luotettavien, hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtivien kumppanien kanssa. Tilaisuuksissamme on aina käsidesiä ja kasvomaskeja ja huomioimme tapahtumissamme osallistujien turvavälit.

Kaikkiin kauppakamarin tilaisuuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä! Mikäli tapahtuman aikana on kokoontumisrajoituksia voimassa, siirrämme tilaisuutemme kokonaan verkkotapahtumiksi tai livestriimeiksi. ​​​​​​​
Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 oireita, (kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta) pyydämme sinua ottamaan yhteyttä, niin sovitaan sinun kannaltasi paras toimintamalli. Tilallesi voi tulla myös yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. ​​​​​​​ Ilmoita muutoksista puh. 050 473 1775 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi

​​​​​​​Tervetuloa oireettomana!

Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaseloste