Mediataivas on nyt Bonsky

Entinen Mediataivas on reagoinut digitalisaation tuomaan muutokseen. Muutosprojekti konkretisoitui 4.4.2018 nimenvaihdolla Bonsky Digitaliksi. Yritys on muuttunut mainostoimistosta IT-taloksi, joka suunnittelee ja toteuttaa mm. sähköisiä asiointipalveluja, verkkopalveluja, B2B-tilausjärjestelmiä sekä tuotetietoratkaisuja. Muutos on kannattanut, sillä viime vuonna yritys ylsi lähes 40 prosentin kasvuun.

"Olemme Mediataivaalla tehneet isoa muutosprojektia, jossa olemme tarttuneet kiinni digitalisaation tuomaan valtavaan muutokseen liike-elämässä", kertoo yrityksen toimitusjohtaja Sami Kettunen.

Nykyisin Bonsky keskittyy asiakkaita sitouttavien digitaalisten palveluiden kehittämiseen tavalla, jossa yhdistyvät asiakasymmärrys ja palvelumuotoilu, merkitykselliset sisällöt sekä modernit toteutusteknologiat. Muutos on myös kannattanut, sillä viime vuonna yritys ylsi lähes 40 prosentin kasvuun.

Muutosprojekti konkretisoitui 4.4.2018 nimenvaihdolla Bonsky Digitaliksi.

Mediataivas Oy on nyt Bonsky Digital Oy. Käytännössä yhteistyö jatkuu nimenmuutoksen jälkeen muutoin ennallaan, eli nimenvaihdos ei johda muihin muutoksiin. Henkilöstön sähköpostiosoitteet muuttuvat 4.4. lähtien muotoon etunimi.sukunimi@bonsky.com.

Bonsky Digital Oy suunnittelee ja toteuttaa mm. sähköisiä asiointipalveluja, verkkopalveluja, B2B-tilausjärjestelmiä sekä tuotetietoratkaisuja. Yritys toteuttaa myös jatkuvaa sisällöntuotantoa sekä mittaa tavoitteisiin pääsemistä analytiikan keinoin.

Lue lisää: https://bonsky.com/