Mustankorkean toisen biokaasun tankkausaseman rakennustyöt alkavat

Mustankorkea Oy ja Envor Protech Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen bio­kaasun tankkausaseman rakentamisesta Jyväskylän Seppälään. Maanrakennustyöt alkavat pian ja asema valmistuu syksyn aikana.

Jäteyhtiö Mustankorkea laajentaa biokaasun tankkausverkostoaan rakennuttamalla ensimmäisen etätankkauspisteen Jyväskylän Seppälään. Aseman rakentamisesta on tehty sopimus biokaasuteknologiaan erikoistuneen Envor Protech Oy:n kanssa.
Tieto tulevan tankkausaseman sijainnista julkaistiin jo viime vuoden puolella ja sen jälkeen on selvitetty muun muassa kaavoitus- ja lupa-asioita. Rakentaja valittiin kilpailutuksen perusteella.

”Kaasuautoilijat ovat odottaneet tietoa tulevan tankkausaseman valmistumisesta innokkaasti. Uuden tankkausaseman myötä biokaasun saatavuus paranee seudulla merkittävästi ja sijainti vilkkaasti liikennöityjen pääteiden varrella on loistava. On ilo saada alan vahva kotimainen toimija toteuttamaan toinen tankkausasemamme”, iloitsee Mustakorkea Oy:n toimitusjohtaja Esko Martikainen.

Envor Protech Oy:n toimitusjohtaja Simo Rantanen uskoo biokaasun liikennekäytön lisääntyvän tulevina vuosina merkittävästi.

”Kiinnostus kasvaa koko ajan, autoja myydään enemmän ja tankkauspisteitä tarvitaan lisää. Haluamme olla mukana tämän kehityksen kärjessä, joten Mustankorkean tankkausaseman raken­taminen on meille tärkeä referenssityö”, Rantanen toteaa.

Seppälän Citymarketin liikekeskuksen parkkialueelle tulevan tankkausaseman rakentaminen alkaa kesän aikana maanrakennus- ja pohjatöillä. Asema valmistuu ja se avataan käyttöön loppusyksystä. Etätankkausasemalla myydään Mustankorkean Biokaasua, mikä on paikallisista biojätteistä jalos­tettua liikennepolttoainetta.


Nostamme jäsenyrityksiämme esiin

Yrityksesi juttu tähän? Onko yritykselläsi tiedotettavaa tai haluatko näkyvyyttä kanavissamme? Lisää tiedotuslistalle tai ota yhteyttä viivi.sakkara@kskauppakamari.fi