Streamlog osti 18 Kirjapörssin myymälää

Hyvä Markkinointi Oy ja Streamlog Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Kirjapörssi-kirjakauppaketjun liiketoimintakaupasta. Kirjapörssin kaikki 18 myymälää siirtyivät liiketoimintakaupan myötä 1.11.2017 Streamlogille.

Kirjapörssi on vuonna 1991 perustettu perheyhtiö, jossa myydään vuosittain yli miljoona kirjaa. Ketjun 18 myymälää sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Forssa, Heinola, Hirvaskangas, Humppila, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Lahti, Lappeenranta, Lempäälä, Lohja, Nokia, Pori, Pukaro, Pyhäjärvi, Riihimäki, Salo ja Varkaus.

Kirjapörssi-liiketoimintakaupan myötä Streamlogin omistajakunta laajenee, kun Kirjapainomäki Oy:n ja henkilöomistajien lisäksi Streamlogin omistajiksi tulevat myös Karto Oy, Minerva Kustannus Oy, Docendo Oy ja Suomen Kirjatukku Oy. Samassa yhteydessä Streamlogiin ostetaan myös kirjakauppa.com-kuluttajaverkkokauppa sekä Suomen kirjatukun tapahtumamyynnin liiketoiminnat. Liiketoimintakaupan jälkeen Streamlog työllistää yli 80 henkilöä.

Streamlog Oy on palveluyritys, joka huolehtii yritysten brändiarvon hallinnasta palveluinaan markkinoinnin resurssiviisas, älykäs ja vastuullinen logistiikka-, hankinta- ja varastointipalvelu. Streamlogin erityisosaamisella kirjatoimialalle syntyy uudella vastuullisella tavalla toimiva ketju, jossa asiakaskokemus ja kirjaelämykset ovat keskiössä sekä luo kirjalle uuden merkityksellisen elämänkaaren. Streamlogin lähestymistapa on muotoilla teknologiasta, prosesseista ja ihmisten välisistä kohtaamisista jotain oleellista, mikä lisää iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta yrityksen ja asiakkaan välillä.