Vaajakoskelle avataan kaasutankkausasema loppukesästä 2017 – Total Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii päivystys- ja huoltotehtävistä ​

​Gasum avaa Vaajakoskelle Jyväskylään kaasutankkausaseman. Tankkausasema sijoittuu Ruokosaaren ja Kanavuoren läheisyyteen osoitteeseen Metsälehmuksentie 9. Asema avautuu loppukesästä 2017 ja palvelee henkilöautojen, hyötyajoneuvojen ja raskaan liikenteen tarpeita.

Jyväskylän tankkausasemalta saa tankattua paineistettua maa- ja biokaasua (CNG) polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin. Asema palvelee myös raskaan liikenteen ajoneuvoja tarjoamalla polttoaineeksi nesteytettyä maa- ja biokaasua (LNG/LBG). Gasum on avannut viime vuoden aikana nesteytetyn maakaasun tankkausasemat Helsingin Vuosaareen ja Turun sataman läheisyyteen osana liikennekaasumarkkinan laajentamista, johon Gasum on vahvasti sitoutunut.

Total Kiinteistöpalvelut Oy ja Gasum ovat allekirjoittaneet palvelusopimuksen, jossa Total palveluntuottajana sitoutuu suorittamaan tilaajalle LCNG-tankkausaseman päivystys-, valvonta-, huolto- ja korjaustehtävät. Aseman etävalvonta hoidetaan Gasumin Kouvolan keskusvalvomosta.

-Olemme iloisia mahdollisuudesta tarjota vaativia palvelutehtäviä uudessa asiakkuudessa. Osapuolten tavoitteena on kehittää ja syventää yhteistyötä siten, että yhteiset toimintaprosessit kehittyvät sekä palvelun laatua ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti parannetaan, sanoo Total Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ismo Kukkonen.

-Vaajakoskella sijaitsevan kaasuntankkausaseman turvallisuus- ja käytettävyysvaatimus on korkea. Koska Gasum ei itse ole läsnä Keski-Suomessa, tarvitsemme paikallisen yhteistyökumppanin huolehtimaan tankkausaseman päivittäisistä töistä. Kiinteistöhuoltoyrityksen käyttäminen kohteidemme paikallisiin töihin on meille uusi asia. Olemme tyytyväisiä Totalin henkilöstön aktiiviseen ja positiiviseen asenteeseen tankkausaseman päivittäistä kunnossapitoa kohtaan, toteaa Gasumin teknisten palveluiden tuotantopäällikkö Otto Mänty.

Lisätiedot:

Total Kiinteistöpalvelut Oy, toimitusjohtaja Ismo Kukkonen, puh. 040 590 3223, ja palvelujohtaja Sari Arikkala, puh. 050 60 834

Gasum Oy, tuotantopäällikkö Otto Mänty, puh. 040 532 0091