Jyväskyläläisyritys VRT Finland saavutti kerralla kolme uutta kansainvälistä ISO -sertifikaattia

Kaikuluotaamalla tehtäviin vedenalaisiin rakennetarkastuksiin sekä 3D -datan käsittelyyn ja hallintaan erikoistunut jyväskyläläisyritys VRT Finland on sertifioitu uusien kansainvälisten johtamisjärjestelmä-, työturvallisuus- ja ympäristösertifikaattien mukaan. VRT Finlandille myönnettiin toukokuussa 2018 ISO 9001 laatujärjestelmän sertifikaatti, ISO14001 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti sekä ensimmäisten joukossa ISO 45001 työterveys- ja turvallisuussertifikaatti.

Vahvasti kasvavana kansainvälisenä yrityksenä VRT Finland on pyrkinyt jatkuvasti kehittämään laadukkaita toimintatapoja vastatakseen kansainvälisiä laatuvaatimuksia ja asiakkaiden kehittyviä tarpeita. Johtamisjärjestelmän kehittäminen, ympäristövaatimuksien huomioonottaminen ja työturvallisuuden varmistaminen on nyt auditoitu yrityksessä kattavien standardien mukaisesti.

Pysyäksemme oman alamme ykkösenä on tärkeää pitää huolta palveluiden huippulaadusta sekä toiminnan tehokkuudesta kehittämällä johtamisjärjestelmiä – ne ovat myös asiakkaillemme tärkeitä asioita. Näistä lähtökohdista aloimme suunnitella johtamisjärjestelmämme kehittämistä. Koska asiakkaamme ovat kiinnostuneita laadun lisäksi myös ympäristönäkökohdista sekä työturvallisuudesta, oli luonnollista ottaa sertifiointitavoitteeseen mukaan myös ympäristö- ja turvallisuusstandardit, kertoo VRT:n projektikoordinaattori Pia Asikainen.

VRT oli valmistautunut auditointiin jo hyvissä ajoin kehittämällä järjestelmiään jatkuvasti. Sertifiointia varten yritys kiinnitti erityistä huomiota asioiden tarkkaan dokumentointiin sekä mittareiden ja tavoitteiden kehittämiseen eri prosesseille.

Valmistautumisen aikana uusi ISO 45001- työturvallisuusstandardi lähestyi julkaisuaan, joten päätimme taas olla pioneereja ja pyysimme arvioinnin suoraan uuden standardin mukaan. Kaikissa kolmessa standardissa perusperiaatteet ovat hyvin samankaltaiset, joten oli luontevaa koota kaikki samaan käsikirjaan ja käsitellä eri alueiden laadun, ympäristön sekä turvallisuuden johtamista yhtenä kokonaisuutena. Pienenä yrityksenä halusimme myös pitää byrokratian mahdollisimman kevyenä ja joustavana, jatkaa Asikainen.

VRT Finland Oy on perustettu Jyväskylässä vuonna 2010 kahden rakennusinsinöörin toimesta. VRT Finland on alansa johtavana yhtiönä ensimmäisenä erikoistunut kaikuluotaamalla tehtäviin vedenalaisiin rakennetarkastuksiin, 3D -mittaukseen, aineiston hallintaan ja 3D -ohjelmistojen kehittämiseen. VRT Finland auttaa asiakkaitaan käyttämään tutkimuksissa kerättyä tietoa viisaasti vedenalaisten rakenteiden rakentamisessa ja kunnossapidossa. VRT on kahden kasvukilpailun voittaja, ja laajentanut toimintaansa nopeasti myös kansainvälisillä markkinoilla Pohjoismaissa, Saksassa, Hollannissa ja Isossa-Britanniassa. https://www.vrt.fi/fi/


Tiedottaminen

Yrityksesi juttu tähän? Onko yritykselläsi tiedotettavaa tai haluatko näkyvyyttä kanavissamme? Lisää tiedotuslistalle tai ota yhteyttä viivi.sakkara@kskauppakamari.fi