Lounge treffit: Kulttuurien kirjo
​​​​​​​

Kauppakamari Loungen jäsenille ja kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus, jossa teemana on erilaiset business -kulttuurit.
​​​​​​​

Kasvu - ja kansainvälistymisvaliokunnan kansainvälisen liiketoiminnan konkarit Jari Siitonen (Valmet) sekä José Ayala (Stafix) kertovat omista kokemuksistaan toimiessaan erilaisten kulttuurien parissa. Verkostoitumiseen on varattu myös hyvin aikaa ja paikalla kansainvälisiä korkeakouluopiskelijoita. Samalla päästään tutustumaan Valmet Rautpohjan tiloihin.


Haluatko tulla mukaan Kauppakamari Loungen kansainvälistä liiketoimintaa tekevien yritysten verkostoon ja osallistua muihinkin Loungen tilaisuuksiin? Lisätietoa ja liittyminen TÄÄLLÄ


Keski-Suomen kauppakamarin rekisteriseloste

​​​​​​​

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Business Jyväskylän kanssa.

20.03.2018 08:30 - 10:30

Kauppakamari Loungen jäsenille ja kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus, jossa teemana erilaiset business-kulttuurit.

KoulutuksetKansainvälistyminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Valmet Rautpohja
Rautpohjankatu 3, 40100 JyväskyläKauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen verkoston kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille löytää palveluja, asiantuntijoita, vastauksia kysymyksiin ja tietoa kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää.


Kauppakamari Loungen jäsenille järjestetään useita verkostoitumis- ja koulutustilaisuuksia. Seuraava tilaisuudet ovat:

17.04.2018 08:00 - 10:00

Kauppakamari Loungen jäsenille ja kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus, jossa teemana ovat eri maiden business-mahdollisuudet kansainvälisten korkeakouluopiskelijoiden esittämänä.

KoulutuksetKansainvälistyminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

IT-Dynamo JAMK, auditorio 1. krs
Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä
08.05.2018 09:00 - 14:00

Koulutuksessa käydään läpi sopimusten syntymiseen liittyviä perusperiaatteita, myynnin sopimuksia (mm. NDA:t, jakelusopimukset, toimitussopimukset) ja perehdytetään neuvottelutaktiikoihin. 

KoulutuksetKansainvälistyminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Scandic Spa Laajavuori
Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä