Kauppakamari Lounge

Kauppakamari Lounge -palvelulla kansainvälinen osaaminen jaetaan kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa.

​Kauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen verkoston kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille löytää palveluja, asiantuntijoita, vastauksia kysymyksiin ja tietoa kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää.

Kauppakamari Lounge -verkoston toiminta koostuu useista erilaisista palveluista, joista poimit sinulle toimivimmat.

Lounge treffit:

Bisnestreffejä ja yritysvierailuja – osaamisen ja kontaktien jakamista sekä oikeiden asiantuntijoiden löytämistä. Alustajia myös kansainvälisestä verkostosta sekä mukana paikallisten yritysten case-esimerkkejä.

5.9.2019 klo 8.30–10.30 Lounge treffit: Kansainvälinen menestys Pohjoismaisessa markkinassa
Tule kuuntelemaan kahden keskisuomalaisen yrityksen kilpailuetutarina.

Vk 45 klo 8.30–10.30 Lounge treffit: Menestys globaalissa markkinassa
Tule kuuntelemaan kahden keskisuomalaisen yrityksen kilpailuetutarina.

Lounge treenit:

Huippuasiantuntijoiden johdolla useita koulutuksia vuoden aikana.

Syksyn 2019 aikana järjestämme kaksi kansainväliseen kauppaan liittyvää koulutusta. Toinen Lounge Treeni julkaistaan myöhemmin.

8.10.2019 Uudet Incoterms 2020 -toimitusehdot
Uudet Incoterms 2020 -toimitusehdot tulevat voimaan 1.1.2020. Koulutuksessa saat tietoa uusista ehdoista, niiden keskeisimmistä muutoksista kaupan osapuolten kannalta ja muutosten vaikutuksista toimitusmuotojen valintaan ja riskienhallintaan.

Lounge chat:

Facebook –ryhmä kauppakamari Loungen jäsenille, jonka puitteissa maatietouden ja omien kokemusten jakamista, kysymyksiä ja vastauksia, kontaktien ja avun löytämistä. Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokuntalaiset aktiivisesti mukana kommentoimassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Lounge wiki

Kauppakamarin verkkosivujen alle rakennettu tietopankki ajankohtaisesta tiedosta kansainvälistymiseen, yritysten palveluihin ja rahoitukseen liittyen. Loungen jäsenet tietopankkiin tästä >>

Lounge help:

Kauppakamarin vientiasiakirja- ja neuvontapalvelut toimivat jokaisena arkipäivänä klo 8-16 Loungen jäsenille.

Vuosijäsenyys – maksu sen mukaan, kuinka monta henkilöä organisaatiosta haluaa osallistua

Kauppakamarin jäsenet:

• 390 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 1-2 henkeä/tapahtuma)
  • 590 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkeä/tapahtuma)
  • 790 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkeä/tapahtuma

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Muut kuin kauppakamarin jäsenet:

• 590 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus 1-2 henkilöä/tapahtuma)
  • 790 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkilöä/tapahtuma)
  • 1090 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkilöä/tapahtuma)

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Lataa Kauppakamari Lounge -esite
​​​​​​​​​​​​​​