Kauppakamari Lounge

Kauppakamari Lounge -palvelulla kansainvälinen osaaminen jaetaan kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa.

​Kauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen verkoston kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille löytää palveluja, asiantuntijoita, vastauksia kysymyksiin ja tietoa kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää.

Kauppakamari Lounge -verkoston toiminta koostuu useista erilaisista palveluista, joista poimit sinulle toimivimmat.

Lounge treffit:

Bisnestreffejä ja yritysvierailuja – osaamisen ja kontaktien jakamista sekä oikeiden asiantuntijoiden löytämistä. Alustajia myös kansainvälisestä verkostosta sekä mukana paikallisten yritysten case-esimerkkejä.

Syksyn 2018 treffit (tapahtuma- ja ilmoittautumislinkit tulevat kaikki lähiaikoina sivulle):

23.8. klo 13.15-16.00 Kaakkois-Aasia, Australia ja Intia roadshow Lisätiedot ->

24.10. klo 12.00-14.30 Kasvu Open Karnevaali, verkostoitumislounas Lisätiedot ->

22.11. klo 8.30-10.30 Aamu-treffit teemalla kaupanalan kansainvälistyminen

Lounge treenit:

Huippuasiantuntijoiden johdolla useita koulutuksia vuoden aikana.

Syksyn 2018 treenit:

4.10. klo 8.30-16.00 Vientiprosessi toimii -koulutus Lisätiedot ja ilmoittautuminen ->

1.11. klo 8.30-16.00 Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaispäivä Lisätiedot ja ilmoittautuminen ->

Lounge chat:

Facebook –ryhmä kauppakamari Loungen jäsenille, jonka puitteissa maatietouden ja omien kokemusten jakamista, kysymyksiä ja vastauksia, kontaktien ja avun löytämistä. Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokuntalaiset aktiivisesti mukana kommentoimassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Lounge wiki

Kauppakamarin verkkosivujen alle rakennettu tietopankki ajankohtaisesta tiedosta kansainvälistymiseen, yritysten palveluihin ja rahoitukseen liittyen. Loungen jäsenet tietopankkiin tästä >>

Lounge help:

Kauppakamarin vientiasiakirja- ja neuvontapalvelut toimivat jokaisena arkipäivänä klo 8-16 Loungen jäsenille.

Vuosijäsenyys – maksu sen mukaan, kuinka monta henkilöä organisaatiosta haluaa osallistua

Kauppakamarin jäsenet:

• 390 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 1-2 henkeä/tapahtuma)
  • 590 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkeä/tapahtuma)
  • 790 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkeä/tapahtuma

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Muut kuin kauppakamarin jäsenet:

• 590 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus 1-2 henkeä/tapahtuma)
  • 790 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkeä/tapahtuma)
  • 1090 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkeä/tapahtuma)

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Lataa Kauppakamari Lounge -esite
​​​​​​​​​​​​​​