Kauppakamari Lounge

Kauppakamari Lounge -palvelulla kansainvälinen osaaminen jaetaan kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa.

​Kauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen verkoston kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille löytää palveluja, asiantuntijoita, vastauksia kysymyksiin ja tietoa kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää.

Kauppakamari Lounge -verkoston toiminta koostuu useista erilaisista palveluista, joista poimit sinulle toimivimmat.

Lounge treffit:

Bisnestreffejä ja yritysvierailuja – osaamisen ja kontaktien jakamista sekä oikeiden asiantuntijoiden löytämistä. Alustajia myös kansainvälisestä verkostosta sekä mukana paikallisten yritysten case-esimerkkejä.

Kevään 2019 treffit:

Treffit keväällä 2019 järjestetään yhteistyössä BusinessJKL:n kanssa ja ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

14.2. klo 8.30-11.00 Lounge treffit: Kansainvälisen kaupan aamiainen - yhteistyössä Applex Oy:n ja
Export Maker Oy:n kanssa Lisätiedot tästä

14.5. klo 8.30-10.30 Business dates - Best business contacts​​​​​​​ - tavoitteena on verkostoituminen yritysedustajien, tutkijoiden ja kansainvälisten opiskelijoiden kesken. Lisätiedot tästä

Lounge treenit:

Huippuasiantuntijoiden johdolla useita koulutuksia vuoden aikana.

Kevään 2019 treenit:

6.3 klo 9.00-16.00 Tuontitullaus tänään Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

06/2019 järjestetään Lounge treenit, jonka aihe ja ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lounge chat:

Facebook –ryhmä kauppakamari Loungen jäsenille, jonka puitteissa maatietouden ja omien kokemusten jakamista, kysymyksiä ja vastauksia, kontaktien ja avun löytämistä. Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokuntalaiset aktiivisesti mukana kommentoimassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Lounge wiki

Kauppakamarin verkkosivujen alle rakennettu tietopankki ajankohtaisesta tiedosta kansainvälistymiseen, yritysten palveluihin ja rahoitukseen liittyen. Loungen jäsenet tietopankkiin tästä >>

Lounge help:

Kauppakamarin vientiasiakirja- ja neuvontapalvelut toimivat jokaisena arkipäivänä klo 8-16 Loungen jäsenille.

Vuosijäsenyys – maksu sen mukaan, kuinka monta henkilöä organisaatiosta haluaa osallistua

Kauppakamarin jäsenet:

• 390 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 1-2 henkeä/tapahtuma)
  • 590 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkeä/tapahtuma)
  • 790 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkeä/tapahtuma

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Muut kuin kauppakamarin jäsenet:

• 590 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus 1-2 henkilöä/tapahtuma)
  • 790 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkilöä/tapahtuma)
  • 1090 €/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkilöä/tapahtuma)

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Lataa Kauppakamari Lounge -esite
​​​​​​​​​​​​​​