Lounge treffit: Maainfo-pitchit
​​​​​​​

Kauppakamari Loungen jäsenille ja kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus, jossa teemana ovat eri maiden business-mahdollisuudet ulkomaalaisen korkeakouluopiskelijoiden esittelemänä.
​​​​​​​

Kansainväliset korkeakouluopiskelijat esittevät oman kotimaansa bisness -mahdollisuuksia ja hyviä kontakteja viennin aloittamiseksi. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä JAMKin ja Yliopiston kanssa. Tilaisuudessa mahdollisuus myös keskustella kansainvälisten opiskelijoiden kanssa, voivatko he olla yritysten apuna opintojensa ohessa.

Esittelyssä mm. Venäjä, Kiina, Iran, Saksa, USA, Nigeria


Haluatko tulla mukaan Kauppakamari Loungen kansainvälistä liiketoimintaa tekevien yritysten verkostoon ja osallistua muihinkin Loungen tilaisuuksiin? Lisätietoa ja liittyminen TÄÄLLÄ


Keski-Suomen kauppakamarin rekisteriseloste


​​​​​​​Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Business Jyväskylän kanssa.

17.04.2018 08:00 - 10:00

Kauppakamari Loungen jäsenille ja kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus, jossa teemana ovat eri maiden business-mahdollisuudet kansainvälisten korkeakouluopiskelijoiden esittämänä.

Kansainvälistyminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

IT-Dynamo JAMK, auditorio 1. krs
Piippukatu 2, 40100 JyväskyläKauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen verkoston kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille löytää palveluja, asiantuntijoita, vastauksia kysymyksiin ja tietoa kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää.


Kauppakamari Loungen jäsenille järjestetään useita verkostoitumis- ja koulutustilaisuuksia. Seuraavat tilaisuudet ovat:

08.05.2018 09:00 - 14:00

Koulutuksessa käydään läpi sopimusten syntymiseen liittyviä perusperiaatteita, myynnin sopimuksia (mm. NDA:t, jakelusopimukset, toimitussopimukset) ja perehdytetään neuvottelutaktiikoihin. 

Kansainvälistyminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Cumulus Resort Laajavuori
Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä