Reittejä maailmalle: Miksi yrityksen kannattaa kansainvälistyä? -aamukahvitilaisuus


Keski-Suomen kauppakamarin ja Crazy Town Jyväskylän yhteistyössä toteuttamalla avoimella ja maksuttomalla aamukahvilla perjantaina 23.2.2018 klo 9 - 10 päästetään ääneen Keski-Suomen kauppakamarin kansainvälistymisen asiantuntijat. Keskustelua on alustamassa East Consulting Oy:n toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri aiheella ”Miksi yrityksen kannattaa kansainvälistyä?”

  • Mitä kansainvälisillä markkinoilla menestymiseen vaaditaan?
  • Mistä suunnittelu kannattaa aloittaa?
  • Mihin suunnata ja miksi juuri sinne?
  • Riittävätkö resurssit?
  • Kuka osaa auttaa?


Tarjolla on käytännönläheisiä esimerkkejä pk- yrityksen kansainvälisten markkinoiden avaukseen sekä vinkkejä muilta kokeneilta ulkomaankaupan asiantuntijoilta Kauppakamarin Lounge -verkostosta.

23.02.2018 09:00 - 10:00

Keski-Suomen kauppakamarin ja Crazy Townin yhteistyössä toteuttamalla avoimella ja maksuttomalla aamukahvilla päästetään ääneen Keski-Suomen kauppakamarin kansainvälistymisen asiantuntijat. 

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Crazy Town, 4. kerros
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Kauppakamari Lounge

Keski-Suomen kauppakamarin Kauppakamari Lounge tarjoaa kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille asiantuntijaverkoston sekä tietoa ja vastauksia kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää. Tutustu lisää Keski-Suomen kauppakamarin Loungeen>>


Kommentit