Kauppakamarin Veropäivä​​​​​

Katsaus vuoden 2023 talousnäkymiin!

Veropäiväkiertue saapuu Jyväskylään 27.10. Kauppakamarin Veropäivä on vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma, joka tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Tule hakemaan rautaisannos syksyyn ja verkostoidu samalla kollegojen kanssa!

Veropäivän ohjelma

klo 8.45 Tulokahvit

klo 9.00 Koulutuksen avaus

klo 9.05 Kirjanpidon ajankohtaiskatsaus

• Kirjanpitolautakunnan uusimmat lausunnot
  • Kirjanpitolautakunnan yleisohje menetelmistä

Veroasiantuntija, kauppat.lis. Risto Walden, Bilanssi Oy

klo 10.35 Tauko

Klo 10.45 Verosuunnittelun ajankohtaiskatsaus

• Yrityksen ja yrittäjän verosuunnittelun rajauksia ja mahdollisuuksia

Risto Walden

klo 11.45 Lounas

Klo 12.30 Ajankohtaista verolainsäädännöstä
Johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Keskuskauppakamari

klo 14.00 Kahvitauko

Klo 14.30 Verotuksen uutta oikeuskäytäntöä
​​​​​​​Emmiliina Kujanpää​​​​​​​

klo 15.45 Koulutus päättyy

27.10.2022 09:00 - 16:00

Veropäiväkiertue saapuu Jyväskylään 27.10.2022. Veropäivä tarjoilee syksyn parhaan kattauksen ajankohtaistietoutta verotuksesta kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja arvonlisäveroon liittyen. Tule hakemaan rautaisannos syksyyn ja verkostoidu samalla kollegojen kanssa!

KoulutuksetTalous

Scandic Laajavuori, Jyväskylä / Teams-etäyhteys mahdollinen

Asiantuntijat

Risto WaldenVeroasiantuntija, kauppat.lis.​​​​​​​Bilanssi OyRisto on verotuksen ja laskentatoimen asiantuntija Bilanssi Oy:ssä. Hänellä on pitkä kokemus kirjanpidon ja verotuksen alalta niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Omistajan ja yrityksen taloudellisen kokonaisuuden suunnittelu on Riston ydinosaamista. Yrityskauppa ja -järjestelyt, sukupolvenvaihdokset, avainhenkilöiden sitouttaminen ja arvonmääritykset ovat Riston arkea.Risto on kirjoittanut lukuisia asiantuntijateoksia sekä kouluttaa laajasti. Hän on aiemmin työskennellyt Helsingin kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksella ja verohallinnossa verotarkastustehtävissä. Risto on vuonna 2003 valittu Helsingin kauppakorkeakoulun Vuoden Opettajaksi.

Risto Walden

Veroasiantuntija, kauppat.lis.
​​​​​​​Bilanssi Oy

Emmiliina KujanpääJohtava veroasiantuntija, KTM,KeskuskauppakamariKTM Emmiliina Kujanpää työskentelee johtavana veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa, jossa hän vaikuttaa yrityksiä koskevan verolainsäädännön kehittämiseen. Hän toimii jäsenenä keskusverolautakunnassa ja verotuksen oikaisulautakunnassa sekä eräissä valtiovarainministeriön työryhmissä. Emmiliina on erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, ja julkaissut siltä saralta useita asiantuntijakirjoituksia.

Emmiliina Kujanpää

Johtava veroasiantuntija, KTM,
Keskuskauppakamari

Hinta ja ilmoittautuminen

Jäsenetuhinta 380 €, perushinta 480 €.
Hintoihin lisätään alv 24%.

Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset luennot, materiaali ja tarjoilut.

Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme,
ilmoita samaan koulutukseen ​​​​​​​5 – maksa 4!

Mikäli tarvitset lisätietoja, otathan yhteyttä:
Tuula Rahikainen, Keski-Suomen kauppakamari
​​​​​​​puh. 050 473 1775 tai tuula.rahikainen@kskauppakamari.fi

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Mikäli osallistujia lähitoteutukseen ei tule tarpeeksi, koulutus järjestetään kokonaan etäyhteydellä. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

​​​​​​​​​Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 oireita, (kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta) otathan yhteyttä, niin sovitaan sinun kannaltasi paras toimintamalli. ​​​​​​​Ilmoita muutoksista puh. 050 473 1775 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua maksutta 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdyissä peruutuksissa laskutamme puolet osallistumismaksusta.
  • Mikäli osallistuminen perutaan vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun.

• Jos jätät saapumatta paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun.
  • Mikäli olet estynyt tulemaan koulutukseen, tilallesi voi tulla yrityksestäsi / organisaatiostasi toinen henkilö. Muutoksista on hyvä ilmoittaa puh. 050 473 1775 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi