Inhimillisen ja kestävän johtajuuden lounasseminaari
--
Tule nauttimaan kanssamme lounaasta pitkän kaavan mukaan inhimillisen ja kestävän johtajuuden äärelle syventyen. Ohjelmassa on kolme ruokalajia, kolme puhujaa ja kolme keskustelua. Lounaalla kuullaan asiantuntijoiden alustukset, joiden pohjalta keskustellaan ohjatusti pöytäryhmittäin.
Tervetulleita paikalle ovat kaikki keskisuomalaiset johtajat sekä tulevaisuuden tekijät. Haastamme teitä organisaatioidenne avainhenkilöinä ottamaan mukaan myös nuoria lupauksia rikastuttamaan keskusteluamme. Tervetuloa!
Asiantuntija-alustukset:
Riikka Annika Keskitalo, Jyväskylän Nuorkauppakamarin puheenjohtaja
Milja Kaartinen, Keurusselän Nuorkauppakamarin puheenjohtaja
Kirsi Kemell, Johtamisen lehtori, Jamk
Riitta Könönen, Positiiviseen psykologian asiantuntija ja valmentaja
Hinta:
Kolmen ruokalajin lounasmenu ja ohjelma 65 €. Lisäksi mahdollisuus ostaa alkoholillinen 15€ tai alkoholiton 12€ kahden viinin maistelupaketti. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Menu:
Tomaatti-fetasalaatti
Paahtopaistia ja rosmariinikastiketta / Punajuurta, linssejä ja rosmariinikastiketta
Kardemummapannacottaa ja marjoja
Kahvi tai tee
Ilmoittautuminen:
Ilmoittauduthan viimeistään ti 29.10.2024. Tapahtuma laskutetaan etukäteen.
Tapahtumaan mahtuu 80 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Lisätietoja:
Anniina Gråsten, Juniorikillan puheenjohtaja, anniina.grasten@jci.fi
jklhkjh
--
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Juniorikilta, Keurusselän ja Jyväskylän nuorkauppakamarit, Keski-Suomen kauppakamari ja Jamk Uudistava johtaminen. Tilaisuus on osa Suomen Nuorkauppakamarien Vastuullisen Bisneksen Viikkoa.
Lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää teematapahtumista https://nuorkauppakamarit.fi/vastuullinen-bisnes/