Yritys – tarjoa harjoittelupaikka kansainväliselle osaajalle

Haluaisitko luoda kontakteja kansainväliseen tulevaisuuden osaajien verkostoon tarjoamalla työharjoittelupaikkaa kansainvälisen FORTHEM-allianssin kautta? FORTHEM-allianssiin kuuluu 9 yliopistoa eri puolilta Eurooppaa. Harjoittelun kesto on 2 - 6 kuukautta ja se voidaan toteuttaa joko läsnä tai myös kokonaan etäharjoitteluna erilaisia digitalisia viestintäkanavia ja teknologisia ratkaisuja hyödyntäen.

Työharjoittelupaikan tarjoaminen FORTHEM-allianssin opiskelijalle on erinomainen väylä luoda kontakteja kansainväliseen tulevaisuuden osaajien verkostoon.

Toteutustavasta riippumatta FORTHEM-harjoittelun tavoitteena on vastata mahdollisimman hyvin sekä vastaanottavan organisaation tarpeisiin että tukea harjoittelevan opiskelijan osaamisen kehitystä.

Mikäli kiinnostuitte asiasta ja teillä on sopiva harjoittelupaikka tai useampi mielessä, niin kirjatkaa harjoittelupaikan tiedot suoraan FORTHEM-allianssin harjoittelupaikkalomakkeelle joka löytyy alla olevan englanninkielisen tekstin lopusta.

FORTHEM alliance invites you to join our international collaboration where we seek to offer internships for students from the universities of FORTHEM. We are asking if you could provide internship positions for the students from the FORTHEM alliance universities. In order to offer internship positions to students from the alliance member universities, please provide us with the following information. If you have more than one position to offer, please fill in a new form for each internship offer. Form in this link: https://forms.office.com/e/tW9ENjb9EM?origin=lprLink

Voitte myös laittaa meille viestiä, jos tarvitsette asiasta lisää tietoa tai apua harjoittelupaikan suunnittelussa, niin olemme teihin yhteydessä. Tarkempaa tietoa FORTHEM -yhteistyöstä, ja siitä miten harjoittelu ja hakuprosessi käytännössä toteutetaan, löydätte liitetiedostoista.

Terveisin Jyväskylän yliopiston FORTHEM-tiimi


PS. Autamme mielellämme sopivan harjoittelukokonaisuuden suunnittelussa!