Infoaamu: Ajankohtaista tekoäly- ja kyberturvallisuussääntelystä

jmb,mb

NIS2-direktiivissä ja uudessa kansallisessa kyberturvallisuuslaissa säädetään yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten toimijoiden kyberturvallisuuden riskienhallinta- ja raportointivelvoitteista. Ajankohtaiskatsauksessamme käymme läpi valikoituja, juridiikan näkökulmasta kiinnostavia aiheita, kuten direktiivin vaikutukset yritysten välisiin sopimussuhteisiin sekä yritysjohdon roolin ja vastuut. Kyberturvallisuuslain kansallinen valmistelu on tilaisuutta kutsuttaessa vielä kesken. Käymme läpi täytäntöönpanon tilanteen.

Tekoälyasetus (AI Act) tuli voimaan 1.8.2024. Esityksessämme käymme läpi tekoälyasetuksen pääkohdat ja miten tekoälyasetus vaikuttaa yrityksiin, jotka kehittävät tai käyttävät tekoälyjärjestelmiä.
​​​​​​​

Tilaisuuden aikataulu:

8.50 Teams -yhteys avataan. Nappaa aamukahvi mukaan ja tervetuloa linjoille.

9.00 Infoaamu alkaa

​​​10.00 Infoaamu päättyy

07.11.2024 09:00 - 10:00

Tule kuuntelemaan ajankohtaista asiaa tekoälyyn ja kyberturvallisuuteen liittyvästä sääntelystä.

 

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Teams-etäyhteydellä

Infoaamun asiantuntijat:

​​​​​​Juuso Tuppurainen

Asianajaja, osakas
​​​​​​Asianajotoimisto Pro Juridica Oy

Juuso Tuppuraisella on 25 vuoden kokemus vaativista liikejuridiikan tehtävistä. Juuso on erikoistunut teknologiajuridiikkaan ja immateriaalioikeuksiin, kotimaiseen ja kansainväliseen sopimusjuridiikkaan, yhtiöoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin. Hänen asiakkainaan on niin pörssiyhtiöitä kuin start-up yrityksiäkin, joista monia hän on avustanut yrityksen alkutaipaleelta kansainvälistymiseen ja mahdollisiin yritysjärjestelyihin asti. Keskeinen osa Juuson asiakkaista toimii teollisuus-, teknologia-, ICT- tai energia-alalla.
​​​​​​​

Aino-Kaisu Renko

Asianajaja, osakas
Asianajotoimisto Pro Juridica Oy

Aino-Kaisu Renko on monipuolinen liikejuridiikan ammattilainen, joka on erikoistunut tietosuojaan, yrityskauppoihin, teknologiajuridiikkaan ja kaupallisiin sopimuksiin. Aino-Kaisulla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Aino-Kaisu neuvoo asiakkaita yrityskauppa-, sopimus-, työoikeus-, konfliktinhallinta- ja muissa liiketoimintaan liittyvissä juridisissa asioissa. Hän on myös sertifioitu tietosuoja-asiantuntija (CIPP/E) ja hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ).
​​​​​​​

liughg

Sekä Juuso että Aino-Kaisu ovat kokeneita kouluttajia ja ovat saaneet positiivista palautetta selkeästä ja käytännönläheisestä tavastaan esittää asioita.


Ilmoittautuminen:

Infoaamu on maksuton.

Ilmoittauduthan ti 5.11. mennessä.
​​​​​​​Lähetämme tilaisuuteen ilmoittautuneille Teams-linkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

--


Yhteistyössä: