Finnpartnershipin lokakuun vinkkilista

Listalta löytyy tällä kertaa kaikkiaan 13 uutta kehitysmaayritystä ja liikekumppanuusaloitetta sisältäen toimijoita pienestä ruandalaisesta tekstiilialan firmasta aina etiopialaiseen lentoalan yhtiöön. Eritysnostona mainittakoon eteläafrikkalainen Hydrox Holdings, joka etsii tällä hetkellä aktiivisesti Suomesta kumppania jatkokehittämään ja laajentamaan patentoimaansa vetyyn perustuvaa energiaratkaisua.

Kiinnostuneet tahot voivat olla suoraan yhteydessä Finnpartnershipiin ja Juho Korkiakoskeen (juho.korkiakoski@finnpartnership.fi) lisätietoja ja yhdistämistä varten.

Finnpartnership tarjoaa suomalaisyrityksille kehitysmaiden markkinoihin liittyviä ilmaisia neuvontapalveluja sekä taloudellista tukea hankkeen suunnittelu- ja kehitysvaiheisiin sekä koulutukseen. Matchmaking-palvelun ja suomalaisyrityksille kautta Finnpartnership kanavoi uusia kumppaninhakuja kehitysmaista Suomeen. Tavoitteena on kasvattaa kehittyvistä markkinoista kiinnostuneiden suomalaisten yritysten joukkoa sekä edistää PK-sektorin kansainvälistymistä ja kasvua.​​​​​​​