Kasvutahto-mentorointiohjelma

Mikä on Kasvutahto-mentorointiohjelma ja miten siihen pääsee mukaan? Katso videolta!

Rohkaisua, tietoa ja vinkkejä kasvuun! Keski-Suomen kauppakamarin kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan Kasvutahto-mentorointiohjelma käynnistyy. Ohjelmassa edistetään keskisuomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Keski-Suomen kauppakamarin kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan yhdeksän kuukauden mittainen Kasvutahto-mentorointiohjelma käynnistyy syyskuussa 2020. Ohjelmassa edistetään keskisuomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä henkilökohtaisilla mentorisuhteilla, joissa yrityselämän konkarit ja monitaiturit sekä kasvuhaluiset johtajat ja asiantuntijat kohtaavat.

Parit muodostetaan yhteisen intressin pohjalta molemmin puolin hyödylliseksi ja motivoivaksi prosessiksi. Tapaamiset perustuvat molemminpuoliseen luottamuksellisuuteen, motivaatioon ja vapaaehtoisuuteen.

Miksi tulla mukaan?

• Saat avuksesi kokeneen yrityselämän konkarin, joka sparraa yrityksesi kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmissa
  • Saat apua ja motivaatiota kasvun ja kansainvälistymisen tekemiseen
  • Mentorointisuhde on täysin luottamuksellinen
  • Se istuu mutkattomasti työarkeen
  • Ja on täysin maksuton!

Ohjelmaan haettiin mukaan kehittymishaluisia ja avarakatseisia kasvu- ja kansainvälistymisprosessien avainhenkilöitä yrityksistä, joiden tuote tai palvelu on jo testattu markkinoilla ja joilta löytyy tiimiä ympärille kasvun ja kansainvälistymisen tekemiseen.

Haku oli auki 3.8.2020 asti. Tämän jälkeen työryhmä on valinnut mukaan pääsevät aktorit ja liittänyt heidät sopivaan mentoriin.

Ohjelman rakenne:

• KickOff-tilaisuus 4.9.2020
  • 10 yrityskohtaista tapaamista
  • HalfWayCheck 15.1.2021
  • Final 11.6.2021

Ohjelma käynnistyy pe 4.9.2020 järjestettävällä KickOff -tilaisuudella, johon voi osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä.

Mentorointiohjelman järjestäjä on Keski-Suomen kauppakamarin Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunta. Valiokunnan jäsenet haluavat ohjelman avulla rohkaista kasvuhaluisia yrityksiä tavoitteelliseen kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä tukea tavoitteissa onnistumista.

Lisätietoja antavat:

Valiokunnan puheenjohtaja Suvi Metsola, suvi.metsola@exportmaker.fi, p. 040 731 0223

Palvelupäällikkö Pia Naukkarinen, pia.naukkarinen@kskauppakamari.fi, p. 050 555 9915