Kahvikiihdytys: Local to global

Ajankohta: Perjantai 14.08.2020, klo 8:15 - 10:30
Paikka: Etänä verkossa
Osoite: -

 

Syksyn ensimmäisessä kahvikiihdytyksessä pääsemme kuulemaan, miten Jyväskylän Business Rally -konsepti ja rahoituspaneeli saivat alkunsa. Millaisia kohtaamisia tapahtuman yhteydessä on koettu, ja miten kansainvälisten sijoittajien ja keskisuomalaisten kasvuyritysten yhdistelyä on tarkoituksena yhä jatkossa kehittää - varsinkin, kun tämän vuoden Neste Rally Jyväskylä jouduttiin COVID19 pandemian vuoksi perumaan.
 
Business Rally rahoituspaneeli on toteutettu yhteistyössä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa vuodesta 2015 alkaen. Jyväskylän kaupungin isännöimässä tapahtumassa innovatiiviset startup- ja kasvuyritykset tuodaan kasvokkain yritysten, pääomasijoittajien, enkelisijoittajien ja muiden liikekumppaneiden kanssa osana Pohjoismaiden suurinta Neste Rally Finland urheilutapahtumaa.  Joka vuosi vieraina on ollut sijoittajia EBAN-verkostosta, jossa tilaisuutta pidetään rentona ja ammattimaisesti järjestettynä. Yhteistyö on kehittynyt vuosien myötä paljolti henkilökohtaisten suhteiden pohjalta ja sen taustalla on monia tarinoita.
 
Aamussa kuulemme niin järjestäjän, kasvuyrittäjän ja sijoittajan näkökulmia, jonka jälkeen paneelikeskustelussa summataan yhteen jyväskyläläisten kasvuyritysten keinoja kansainvälisten sijoittajien kohtaamisiin nyt ja tulevaisuudessa.
 
 
Puhujina tapahtumassa ovat:
 
Suvi Vuojolainen, Business Rally konseptin kehittäjä, Jyväskylän kaupungin markkinointipäällikkö
 
Sami Suni, vuoden 2019 tapahtumassa mittavan kansainvälisen sijoituksen saaneen Showell Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja
 
Nina Rautiainen, kansainvälisten sijoittajien näkökulmasta asiaa tarkasteleva Fibanin alueellinen businessenkeli ja Hippos2020 projektipäällikkö


Kenelle:
Tilaisuus on tarkoitettu yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille, tiimeille ja organisaatioille.

Aikataulu:
8.15–9.30 Asiantuntijapuheenvuorot
9.30–10.30 Paneelikeskustelu ja yleisökysymykset.


Kahvikiihdytys on maksuton. Tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti verkossa webinaarina! Muista ilmoittautua mukaan, webinaarilinkin saadaksesi!

Kahvikiihdytykset järjestetään yhteistyönä Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Jyväskylän Yritystehtaan, Keski-Suomen kauppakamarin ja  Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

​​​​​​​

Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaseloste



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!