Infoaamu verkossa: Hallituksen vastuu ja taloudellisen raportoinnin hyödyntäminen kriisitilanteessa

Ajankohta: Torstai 07.05.2020, klo 8:30 - 9:30
Paikka: Teams-kokous omalla koneellasi
Osoite: -

 

Kriisin kohdatessa yhtiön hallituksen vastuu ja taloudellisen raportoinnin ajantasaisuus ja luotettavuus korostuvat. Tervetuloa kuulemaan mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä näinä aikoina tulee ottaa huomioon.

Hallituksen vastuu ja taloudellisen raportoinnin hyödyntäminen kriisitilanteessa -aiheesta alustamassa kauppakamarin infoaamussa UHY ValueMinersin tilintarkastajat KHT Arto Saarinen ja KHT Mari Pöytäkangas.
 

”Laskelma ei voi koskaan sisältää harkinnanvaraisia eriä eikä se voi koskaan korvata liikkeenjohdon harkintaa vaan ainoastaan tukea sitä.”
Lähde: Henrik Virkkunen 1951

 

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus järjestetään Teamsin kautta. Ilmoittautuminen tarvitaan, jotta voimme lähettää sinulle osallistumislinkin. Teams-osallistuminen ei edellytä koneelta mitään asennuksia; voit liittyä tilaisuuteen kokouskutsussa saamastasi linkistä. Kutsussa saat tarkemmat ohjeet kokouskäytänteistä sekä Teams-tilaisuudessa huomioitavista asioista.

 

**

Infoaamut ovat Keski-Suomen kauppakamarin ajankohtaisia ja informatiivisia tilaisuuksia verkossa. Tilaisuudet tuotetaan yhdessä kauppakamarin jäsenten neuvontapalveluja tarjoavien jäsenyritysten sekä yhteistyötahojen kanssa.Tavoitteemme on tarjota täsmätietoa juuri nyt akuutteihin, yrityksiä askarruttaviin tilanteisiin. Tapaamme näissä merkeissä kerran viikossa ainakin toukokuulle asti.
 


Jos sinulla on tilaisuuteen liittyen kysyttävää, ota yhteyttä:
Merja Honkanen, puh. 050 439 3005 tai merja.honkanen@kskauppakamari.fi

 

Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaseloste



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!